Hlavní navigace

6. ročník odborné konference Linux Hall - Migrace na open source

31. 8. 2004
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Týdeník Computerworld a BVV pořádají v rámci doprovodného programu veletrhu Invex 2004 již 6. ročník odborné konference Linux Hall, letos s podtitulkem "Migrace na open source". Konference se uskuteční ve dnech 12. a 13. října v sále Morava pavilonu A3 na brněnském Výstavišti.

Tisková zpráva společnosti IDG Czech

Praha, 26. 8. 2004.

Týdeník Computerworld a BVV pořádají v rámci doprovodného programu veletrhu Invex 2004 již 6. ročník odborné konference Linux Hall, letos s podtitulkem „Migrace na open source“. Konference se uskuteční ve dnech 12. a 13. října v sále Morava pavilonu A3 na brněnském Výstavišti.

Konference Linux Hall je určena především manažerům IT ve státní správě i v komerčním sektoru, správcům sítí a všem zájemcům o operační systém Linux. Program letošního ročníku bude zaměřen především na prezentaci příkladů linuxových implementací v podnikové sféře. Tématem řady přednášek budou databázové technologie, kritické obchodní aplikace, kancelářské balíky v podnikové praxi, nástroje pro zpracování XML, servisně orientované aplikace a nasazení gridů. Prezentovány budou také výsledky několika analytických studií týkajících se Linuxu.

Partnery konference jsou v letošním roce firmy (v abecedním pořadí): IBM, Insight Strategy, Oracle, QCM, Servodata, SGI, Software602 a Sun Microsystems. Mediálními partnery konference jsou servery Databázový svět a Root.cz.

Podrobný program konference s anotacemi jednotlivých přednášek je k dispozici na www.linuxhall­.cz/lh.nsf/html/pro­gram. Účast na konferenci je zdarma po předchozí registraci. Registrovat se lze on-line.

root_podpora

Pro další informace prosím kontaktujte

Jaroslav Hrouda, publisher týdeníku Computerworld a měsíčníku Business World
Pavel Houser, redaktor týdeníku Computerworld
e-mail: jaroslav_hrouda@idg.cz, pavel_houser@idg.cz
IDG Czech, a. s., Computerworld
Seydlerova 2451/11, 158 00 Praha 5

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku