Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Co odesílá Chrome do Google? Totéž co Chromium. od kasol - Zatím jsem google chrome neinstaloval a v nejbližší době...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 2. 2010 8:27

    kasol (neregistrovaný)

    Zatím jsem google chrome neinstaloval a v nejbližší době to asi dělat nebudu. Prostě mu nevěřím stejně jako IE. Obecně vzato mám rád internetové prohlížeče, které se dají spustit bez instalace na jakémkoliv počítači s OS Win z flash-disku. To umí zatím jen Firefox a Opera. Možná, že jsou i další, ale zatím o nich nevím. Mají tu výhodu, že vše co odkládají dají do své složky flasku a neinstalují prapodivné knihovny do systému.

  • 22. 2. 2010 12:30

    Jan (neregistrovaný)

    Souhlas :-) Akorat ta opera me posledni dobou cim dal vic stve, protoze ty aktualizace proste nejde vypnout, i kdyz se to nastavi jak chce. Jednou za cas se opera proste musi spojit a pokecat si s jejich servery, pry kvuli expiraci certifikatu a buh vi cemu… Netvrdim, ze se prenasi neco citliveho, ale kdyz to mam u sebe v pocitaci, chci mit na tim kontrolu a kdyz zakazu updates, tak aby byly zakazane, ne jen na pul. Zacinam byt na ne kvuli tomu pekne nastvanej a uvazuju, ze po cca sesti letech pouzivani jedine opery prejdu na firefox.

  • 3. 3. 2010 13:05

    DuckDaffy (neregistrovaný)

    Chyba lávky! Chromium používám po snadné rekonfiguraci na flash disku už skoro rok a zcela bez problémů! A to všetně rozšíření.

    Blbé je jen to, že Chromium má zpravidla objemnou cache a flash disk tak úplně nestíhá ty požadavky skrze USB vyřizovat, když se rozjedu, jinak to chodí moc hezky.

    Není však těžké serfovat v čistě anonymním režimu a pak žádná se cache nepoužívá a je klid. :) Jen, když pak spadne počítač, tak přijdete o celou session, což já tedy nerad, dělám toho totiž hodně…