Hlavní navigace

Čtvrté kolo letní fotosoutěže o ceny

3. 9. 2006
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Čas dovolených, prázdnin a digitálních foťáků se chýlí ke konci. Připravili jsme pro vás na prázdniny velkou fotosoutěž o zajímavé ceny. Máte šanci vyhrát PDA s operačním systémem Palm OS, set-top-box pro příjem digitální televize a další skvělé ceny! Pojďte společně vybrat tu nejlepší fotografii z posledního kola.

Soutěžní fotografie ze čtvrtého kola

Toto je poslední kolo fotosoutěže a tak už prosím neposílejte další fotografie! O jejich kvalitách můžete hlasovat přesně jeden týden. Poté bude poslední kolo uzavřeno a bude vyhlášen jeho vítěz. Po tomto kole proběhne jěště kolo finálové, ve kterém se rozhodne o definitivním vítězství

Foto 1: Je třeba začít co nejdříve aneb co se v mládí naučíš …

Foto 1

Foto 2: Koukající nožičky

Foto 2

Foto 3: Asi bych si měl taky něco koupit

Foto 4

Foto 4: Osvěžení

Foto 5

Foto 5: Bojím, bojím

Foto 6

Anketa čtvrtého kola

Hlasujte ve čtvrtém kole

  • Foto 1: Je třeba začít co nejdříve ...
    71 %
  • Foto 2: Koukající nožičky
    6 %
  • Foto 3: Asi bych si měl taky něco koupit
    7 %
  • Foto 4: Osvěžení
    2 %
  • Foto 5: Bojím, bojím
    14 %

Ceny

A teď samozřejmě to hlavní – co můžete vyhrát!

1. místo: TUNGSTEN E2

Tungsten
PalmHelp

Kapesní počítač TUNGSTEN E2 do soutěže dodal server PalmHelp.cz. Má barevný displej, spoustu paměti, slot pro paměťové karty, výkonný procesor. Je to prostě skvělý pomocník do kapsy.

2. místo: Strong SRT 5010

STB
DigiZone

Set-top-box Strong SRT 5010 pro příjem digitální televize do soutěže dodal internetový obchod DigiZone.cz. Elegantní kousek, který vám nabídne vše, co budete pro příjem potřebovat. Je malý, nenáročný a především umí dobře česky.

3. místo: Zlatá osuška a ručník

Sada osuška + ručník - náhled

Zlatá akční sada zahrnující zlatou osušku a zlatý ručník opatřené pečlivou výšivkou roztomilého tučňáka Tuxe. Vyrazíte-li do bazénu či na pláž s tímto froté vybavením, záhy se stanete nejzářivějšími členy společnosti.

4. místo: Zlatý ručník

Ručník - náhled

Zlatý ručník, na kterém se roztomilý tučňák Tux vyjímá doslova jako vyšitý. Kvalitní froté o rozměrech 50×100 cm poskytne vaší pokožce tu nejlepší péči, kterou vám budou všichni závidět.

5. místo: Tričko Root.cz

Tricko Root.cz - cerne

Praktické černé tričko s krátkým rukávem, ze kterého se usmívá linuxový tučňák Tux. Vhodné nejen k sezení u počítače, pro každodenní nošení, ale i pro výlety do přírody.

UX DAy - tip 2

Partneři soutěže

PalmHelp

Hlavním partnerem akce je server PalmHelp.cz. PalmHelp je ojedinělým projektem na podporu Palm OS komunity v České republice. V současné době nabízí telefonickou podporu, internetovou podporu, servisní podporu a vlastní zpravodajský server.

DigiZone

Partnerem akce je také internetový obchod na DigiZone.cz, který nabízí vše pro příjem digitální televize včetně antén, set-top-boxů a dalšího příslušenství.

Byl pro vás článek přínosný?