Hlavní navigace

Názor k článku Knihovna ClanLib (26) od Petr Kavanek - No vidite, tak to mi davate docela zajimavy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 11. 2004 14:57

    Petr Kavanek (neregistrovaný)

    No vidite, tak to mi davate docela zajimavy namet :-). Me by asi taky vic bavilo psat o tvorbe hry, ale ten serial by se musel jmenovat trochu jinak ... zkusim se zeptat, jestli by Root nemel o neco takoveho zajem.

    Co se tyce tech poslednich clanku, tak to je vas pohled na vec a nejspis je to prevazujici pohled, protoze opacny nazor sem nikdo nenapsal.

    Muj pohled vychazel z me vlastni zkusenosti, ze nez bych hledal v dokumentaci navic neceske informace o tak jednoduchych tridach, tak bych si je radej napsal sam a pak bych casem zjistil, ze to byla ztrata casu a ze v kontextu pouzivani knihovny se mi stejne bude vice hodit pouzit ClanLibovske verze. Proto jsem se snazil clanky pojmout tak, aby to vypadalo opravdu co nejjednoduseji a melo to ten efekt, ze nikdo nezopakuje moji chybu.

    S vasim srovnanim se sound_overview souhlasim - taky to byla do jiste miry predloha pro tyto clanky. Podivate-li se ale o ty tri clanky zpet na tvorbu menu, jsem presvedcen, ze nenajdete overview, ktere by tam popisovane veci obsahovalo.

    Snazim se o uplnost a neco je proste jednoduche a neco tak jednoduche neni a nekdy mam cas stravit spoustu hodin prochazenim zdrojaku knihovny a nekdy ne.

    Tak mi prosim ty dva hrozne clanky odpuste. Ja zase pouvazuji o psani o tvorbe hry, i kdyz to nezalezi jen na me.