Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: Carlos a Chico od BEJČÁTKO - Hoď popelnici z vokna a mazezj vyvíjet Rattulu! DELL...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 5. 2006 14:58

    BEJČÁTKO (neregistrovaný)
    Hoď popelnici z vokna a mazezj vyvíjet Rattulu!

    DELL doporučuju nekupovat. Přes víkend se mi zlomila šňůra od adaptéru těsně u adaptéru. A to tak, že to modře jiskřilo jako když se sváří (ta nízkonapěťová šňůra to bylo). Ten adaptér má výkon 65W. A adaptér samozřejmě zalitej a nerozebiratelnej. Lobotomie šňůry mi zabrala 1.5 hodiny abych to dočasně spravil bez přestřihnutí šňůry. Teď je to čistě sletovaný a zaizolovaný, ale mechanicky pevný to moc neni.

    Člověk tahle každej rok musí kupovat novej adaptér za 60 franků - kokotismus nejvyšší. DELL doporučuju nekupovat a místo toho vyvíjet Rattulu!

    Taky sme měli DELL desktop doma - špatnej kontakt na riseru od PCI sběrnice, plus naprosto atypická, nerozšiřitelná bedna. DELL doporučuju nekupovat!

    A ty Yokotashi, já chci mít zdroj k rattule aby byl ve slušivé lehké pocínované krabici s moderním designem, s vyraženým logem Rattuly (já jsem si na Twister vyrazil logo Ronja a vypadá to COOL!). Zástrčka 220V bakelitová nehořlavá, šroubovací bakelitové pouzdro na pojistku, spínaný zdroj, kvalitní VF filtry na vstupu a výstupu a krabice dokonale stínící, zaletovaná po okraji.

    A rattula samotná ať je taky pokud možno v kovu (pocínovaný plech nebo hliníkový odlitek). Už jsem spad ze skejtu s počítačem na zádech - tak ať je Rattula sk8 compatible :)