Hlavní navigace

Názor k článku Komiks: úplně svobodný a otevřený telefon od BLEK. - "BLEKU co si o sobě myslíš?" Viz moje příspěvky...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 7. 2008 15:59

    BLEK. (neregistrovaný)
    "BLEKU co si o sobě myslíš?"

    Viz moje příspěvky a komixy.

    "Jsi dost sobecký a omezený a co hůř ještě si na to hraješ,"

    Tak tuhle větu nechápu. Ano, přiznávám se, jsem sobecký a omezený. Ale když takový jsem, proč bych si na to teda měl hrát?

    "Mimochodem, na svoji diagnozu dokážeš sbalit dost holek."

    Ano, kdybych při diskuzi se ženou začal "dělat" jako, že mě porucha opouští, tak bych ji možná sbalil. Ale já nic takového předstírat nechci.

    "Já to dělám tak, že řeknu že jsem osmadvacetiletý nesmělý a napolíbný panic z podkrkonoší s velice malým pérem. No a 1 z 20 na to zabere."

    Až na to, že z té role musíš postupně vypadnout, abys ji vůbec mohl vůbec balit. Začneš být trochu smělejší (abys ji vůbec mohl někam pozvat), necháš se od ní líbat (nebo ji i sám políbíš), dokonce i to péro nakonec budeš muset vytáhnout. Žena získá dojem, že ona je ta "pravá", která tvou nesmělost prorazila a bude s tebou chodit. Chápu. Racionálně to úplně chápu.

    Rozdíl je v tom, že já žádnou roli "psychopata" nehraju, jsem skutečně takový, takže ani nemám jak se vracet do normálu, aby to balení mohlo postupovat. Taky je to4 proti mému vnitřnímu přesvědčení takhle vodit milovanou ženu za nos.