Hlavní navigace

Názor k článku [ ( LEFT|RIGHT [ OUTER ])| INNER ] JOIN v SQL od Radim Kolář - Rekl bych ze to jsou vsechny projekty kde...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 12. 2007 12:54

    Radim Kolář
    Rekl bych ze to jsou vsechny projekty kde jejich vlastnik nebo designer pochopil ze data jsou ta nejcenejsi deviza. Tyto projekty se v soucasne dobe typicky poznaji podle toho, ze nejedou na MySQL.

    A nyni uz dalsi cilso tolik oblibeneho MySQL bulletinu!
    transakce? to se dela na aplikacni urovni. Spravny programator to nakodi.
    joiny? To se dela na aplikacni urovni taky
    foreign klice? To jako myslite tu vec co brzdila Oracle7 o 100% pri updatech? Jasnacka, syntax podporujeme
    nejake normy? bah, overrated. I kdyz pravda v 5.0 jsme prekodovali joiny tak, aby konecne vracely spravna data aletovite customeri si stezuji ze jim to rozbilo aplikace, tak v 6.0 to zase vratime nazpet.
    NULL hodnoty? bah, kazde male dite prece vi ze misto NULLu chytre databaze mysli za kodera a ukladaji DEFAULT hodnotu
    chcete vladat retezce do integer sloupcu? U nas muzete!
    Prodluzte si s nami dovolenou, jen u nas ma unor 31dnu!
    Kdyz zhavaruje tabulka MYISAM garantujeme ze neprijdete vice nez o 1% ulozenych dat.
    Pravda v innodb mame jeste nejake races, takze recovery nekdy vyhnije. Proste si od nas kupte nas replikacni software.
    Rollfoward recovery? To myslite tu zbytecnost z Oraclu5? Proc je ten Oracle tak nemoznej a porad implementuje veci co brzdi databazi! Podivejte se na nase benchmarky, jsme 10x rychlejsi!
    Neztracejte cas s testovanim navratovych hodnot! Pro lepsi efektivitu programatora pro vas mame pripravene prikazy INSERT DELAYED a INSERT LOW PRIORITY
    Triggery a primary klice? To myslite, ty viry co vam zabranuji manipulovat s daty jak se vam zlibi? Uznavame, to musi uz jednou prestat a proto jsme pro vas pripravili .... INSERT IGNORE!
    Musime vam s politovanim oznamit, ze jsme byli nuceni zrusit podporu elastickych tabulek a tim padem i vami tak oblibene syntaxe INSERT INTO tbl_name (a,b,c) VALUES(1,2,3,4,5,6,7,8,9); Fakt nas to mrzi, ale porad nekteri idioti do toho vrtali a rvali na nas SQL92!
    Radi bychom vam predstavili taky nase skvele insert/update kombo INSERT INTO ... ON DUPLICATE KEY UPDATE x=x+1; Tento prikaz vam umozni rychle updatovat vase tablice. Proto jsme ho pochopitelne nakodili. Narozdil od ostatnich nasich prikazu, ktere jsou taky rychle jen tento uber rychly! Je tak rychly, ze se provede driv nez to nase replikace vubec zaznamena. Jeho pouzitim doslova predbehnete dobu! Jeho pouziti doporucujeme zejmena v aplikacich, kde je dulezita rychlost, napriklad pri zpracovani plateb kreditkou.
    Prestante uz konecne resit nejake row level/ block level locking ci MVCC. Radi bychom vam predstavili nase vysoce kvalitni zamky.
    Nase zamky nejsou zadni drobeckove u nas se netroskari - zamykame cele tabulky a vase data tak budou pred ostatnimy uzivateli v bezpeci.
    My svou praci neodbyvame, kdyz neco zamkneme, tak to drzi! Nase zamky drzi lepe i nez vase connection. Kdyz tam spadne, nebojte se, nas zamek bude drzet dal, na to vemte jed.

    Integrita dat je spatna pro vas byznys! S vyuzitim spravne databaze spojene s kvalitnim koderem a nasim e-shop produktem muzete bez problemu koupit 10 vyrobku a prodat jich 12! Tim vydelate 20%! Uvedomte si, ze jsou to penize, ktere vam padaji z nebe diky nasim kvalitnim a rychlym technologiim!