Hlavní navigace

Názor k článku Linux 3.0 nebude zlomový, jen změní číslování od belzebub - To je pravda jenom castecne. Pokud bych byl...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2011 15:03

    belzebub (neregistrovaný)

    To je pravda jenom castecne. Pokud bych byl sef projektu, tak bych cislovani asi opravdu sam od sebe nemenil, protoze by mi to nepripadalo dulezite. Az by mi ale vetsina ostatnich vyvojaru, marketingove oddeleni nebo treba duch svaty rekli, ze pro ne je nove cislovani opravdu dulezite, tak pokud by to neznamenalo nejaky extremni zasah do kodu (coz mam pocit ze neni pripad jadra), zmenu bych udelal.

    Srovnal bych to asi s debatou na tema kde maji byt umistena tlacitka "Ok" a "Cancel" v dialogovem okne - jestli [Ok] [Cancel] nebo obracene [Cancel] [Ok] - opet je mi to jedno, ale ve chvili kdy prijde obchodnik s tim ze zakaznici preferuji jednu variantu, zmenim to, protoze se bude pravdepodobne jednat o 2 radky kodu, XML, nebo dva presuny v nejakem GUI editoru. Nicmene pritom mi STALE bude jedno jak jsou tlacitka umistena.

    Jsem ochoten pripustit, ze by v tomto pripade varianta "2.6.x.y" mela smysl pokud bych vedel ze zmena cislovani bude slozita zmena na mnoha mistech, rozbije spoustu fungujicich nastroju a nebo zmeni fungovani nejake casti.
    To ale myslim neni tento pripad.

    Zaver je, ze v ankete opravdu chybi moznost: "Je mi to jedno" :)