Hlavní navigace

Názor k článku Linux Mint 13 „Maya“: Ubuntu s příchutí skořice od Milan Juřík - Oslavované XFCE jsem zkoušel, ale nevidím důvod, proč...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 5. 2012 11:10

    Milan Juřík (neregistrovaný)

    Oslavované XFCE jsem zkoušel, ale nevidím důvod, proč se vrátit do dob 10 let zpět z pohledu stability a usability. A to jsem se podílel na udržování a vylepšování Solaris podpory v XFCE. Ne, není dostatečnou náhradou za Gnome 2. Takže z mého pohledu po tom, co vyjde nová verze Debianu, budu zvažovat, kam některé desktopy zmigruju.

    Nejde o starý kabát, jde o pohodlný a příjemný kabát. A pokud nový, frikulínovský mi nesedí, nebudu se snažit jej přebarvovat a jemně ohýbat, ale minimálně jej přešiju. Nebo jej vůbec nepoužiju a kouknu se po jiném, který mi bude sedět podobně jako ten starý. Navíc, pokud můj šatník používá nějaký styl oblékání, tak všechny kabáty v něm se musí nějak hodit ke zbytku oblečení, ne?

    Neberu vám vaše nadšení z Gnome 3, ale chtělo by se to podívat na to, co vám přineslo a zda to není třeba o tom, že jste teprve objevil některou funkcionalitu, která vám dříve byla skryta. A nebo vám prostě jiný styl ovládání sedí více než někomu jinému. Každý jsme jiný :-)