Hlavní navigace

Názor k článku Martin Lipert: Kindle je největším zlem pro eknihy v Česku od akillah.trillah - Nejdriv se objevi jedna vyjimka, pak ledy prasknou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 3. 2011 9:51

    akillah.trillah (neregistrovaný)

    Nejdriv se objevi jedna vyjimka, pak ledy prasknou a nad zbytkem, vcetne posmevacku co se byvaleho mainstreamu zastavali, se zase hezky zavrou.

    Geekovska revoluce, ted zas Aurora, vsadil bych se ze si komunisty u nas ani nezazil, a jediny cos pobral je, ze kdyz zacnes ukazovat prstem a rvat "komunista, komunista" tak to ma znamenat ze dotycny "je vyrizenej".

    Nejhorsi na tom je jak to narod pekne zere, hada se o tom kdo je a neni komunista, koho by meli zakazat atd. A mezitim ti zmrdi co umi jen ukazovat prstem a hazet spinu na druhe (a krast, samozrejme) v relativnim poklidu kradou.

    Pred volbami halda slibu, nadavky na konkurenci, neco na adresu komunistu. Po volbach se stejne nejak dohodnou, jediny kdo prohrava je obcan, a spolu s nim i nejnizsi zivotni formy jako nas martinek, ktere nepobraly dost rozumu na to aby pochopily ze jsou vlastne k politovani, natozpak tolik aby jim doslo se to co hlasaji bylo do jejich vymytych mozku vecpano a nekdo si s nimi po zbytek zivota bude vytirat prdel.