Hlavní navigace

Názory k článku Postřehy z bezpečnosti: Tor a dynamický patching souborů

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 11. 2014 23:25

    Josef Pavlik

    cituji:
    Pokud byste nás chtěli upozornit na zajímavý článek, tak nám napište na FB stránku, případně na Twitter. Děkujeme.

    Mozna ze by vas mohlo zajimat, ze existuje zajimava utilitka, ktera dokaze poslat na vas port 25 zpravu, kterou si pak muzete precist. Rika se tomu vetsinou email (neplest s barvou na drevo). Je to moc sikovna vecicka, clovek se nemusi registrovat na nejakych obskurnich serverech a nemusi furt rucne kontrolovat jestli mu nahodou neco neprislo. A jiny clovek, kdyz vam chce napsat, si nemusi u zadne pochybne organizace udelat ucet, proste vam jednoduse posle mail.
    Jestli tuhle vec neznate, rad vas seznamim s podrobnostmi!

  • 5. 11. 2014 9:16

    BlackRider

    "To samo o sobě ukazuje na fakt, že Rusko pokračuje ve své snaze zkreslování skutečností a uvádění v omyl."

    Vazne takovejhle jednostrannej utok patri do takovyhleho clanku? Vazne je autor tak naivni, ze si nevsim, ze zkreslovani skutecnosti je zakladni stavebni kamen medii bez ohledu na geografickou polohu?

  • 5. 11. 2014 10:42

    Please fill out this field (neregistrovaný)

    Předem píšu, tento seriál mám a pro Nás, kteří se živíme jinými činnostmi a na security nezbývá tolik času je určitě užitečný. Díky.
    Ano, bylo to určitě zbytečné. Takové postraní rýpání patří tak do nedělních OVM a jiných podobných normalizačních splašků.
    Zřejmě se autor moc nezajímá o úlohu médií, aby se vyvaroval takových vsuvek, zvláště v dnešní době, kdy je propaganda a brainwashing via media dováděna k dokonalosti s preciditou úměrnou vývoji a úrovni všemocých věd, ale to by vydalo asi na vydatnější pravidelnou sérii, než jsou "Postřehy z bezpečnosti".
    Jak jsem kdysi kdesi zaslechl: "Každý režim hučí to svoje ..."

  • 7. 11. 2014 14:08

    Avanti (neregistrovaný)

    Kdyby si tak u nás mohl člověk říci, že jsme na tom mnohem lépe. ČT u nás neovládá stát, a parta havloidních zkurvysynů, kteří usilovně pracují na zkreslování skutečnosti a uvádění v omyl. A nejvíc člověka nasere, že těmhle příživnickým kurvám musí člověk platit výpalné (ČRo je na tom podobně). Když už si musím platit veřejnoprávní média, očekával bych od nich objektivní a nestranné informace. Ale to chci za 170Kč asi moc. Zprávy Nově a Primě jsou bulvární sračky, ale za ně nemusím platit, takže je mi to volný.