Hlavní navigace

Soutěž o síťový disk: třetí kolo

13. 6. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Vyhlásili jsme pro vás soutěž, ve které můžete vyhrát síťový disk NAS nebo set klávesnice s myší. Stačí začít blogovat na Root.cz a zúčastnit se se svými zápisky hlasování čtenářů. Dnes je čas vybrat to nejlepší z minulého týdne. Který zápisek se vám nejvíce líbil a postoupí do finále?

Další týden naší soutěže o síťový disk NAS je za námi. Můžete v ní vyhrát síťový disk (NAS) Synology DS110j nebo set klávesnice a myši. Stačí si založit blog a publikovat zajímavý článek, který bude zajímat širokou skupinu čtenářů.

Ve druhém týdnu se soutěže zúčastnilo osm blog postů a jako nejlepší jste vybrali Squashfs 4.2 s LZMA2 už přímo v jádře. Vybraný článek postoupí do finálového kola.

Pokud během soutěžního období napíšete více článků, budete mít větší šanci zaujmout a vyhrát. Hlasování se totiž účastní každý článek zvlášť. Vyhraje autor nejlepšího článku, který zaujme nejvíc čtenářů svou inovativností, kvalitou, vtipností či jiným zajímavým způsobem. Než začnete psát, přečtěte si <a href=">kompletní pravidla.

Týden třetí

Minulý týden se o vaši přízeň ucházely následující články v blozích:

Který článek se vám ve třetím týdnu nejvíc líbil?

O co se soutěží?

Synology DS110j

Hlavní cenou je ekonomický jednošachtový server NAS pro domácnosti a malé firmy – Synology DS110j. Ten nabízí snadné používání, certifikaci DLNA a mnoho možností sdílení dat po internetu. NAS integruje PHP a MySQL, takže je na něm možné provozovat i malé webové projekty.

Pomocí integrovaných USB portů je možné k zařízení připojit další disky, zálohovat z nich data nebo je využít pro rozšíření diskové kapacity. Stejně tak je možné do připojených USB reproduktorů přímo pouštět hudbu uloženou na disku.

Další technické podrobnosti získáte na webu Synology.com. Cenu do soutěže věnoval e-shop CZC.cz.

Set klávesnice a myši (ilustrační foto)

Cenou pro autora druhého nejlepšího blogového zápisku je set klávesnice s myší. Konečně budete moci psát a programovat na něčem pořádném.

root_podpora

Linux už dnes není jen o příkazové řádce, ale využijete v něm i novou myš, kterou v setu dostanete.

Partner soutěže

Partnerem soutěže je společnost Czech Computer (CZC.cz), která patří mezi největší české internetové obchody s počítači a elektronikou. Za 13 let své existence obsloužila téměř dva miliony zákazníků z řad domácích uživatelů, hráčů a počítačových nadšenců. V současnosti má CZC.cz kromě e-shopu také sedm kamenných poboček v Praze, Příbrami, Brně a Českých Budějovicích.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku