Hlavní navigace

Soutěž: vyhrajte síťovou USB stanici

5. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vánoce se blíží a my pro vás máme taky jeden dárek – v nové soutěži můžete vyhrát zajímavé zařízení s názvem Synology USB Station 2. Jedná se o krabičku, do které připojíte USB zařízení a pak ho po síti sdílíte. Vhodné je to zejména pro disky a tiskárny, kdy si můžete udělat vlatní NAS či print server.

Synology USB Station 2

Jednotku USB Station 2 můžete začít používat okamžitě po rozbalení. Stačí připojit libovolné úložiště s rozhraním USB. Díky integrovanému Prohlížeči souborů ve firmwaru Synology DiskStation Manager ( DSM ) můžete okamžitě začít sdílet multimédia s rodinou nebo skupinové projekty s kolegy. Mezi soubory přitom můžete procházet pomocí webového prohlížeče. Sdílení souborů mezi uživateli pracujícími se systémy Windows, Mac a Linux výrazně zvyšuje efektivitu práce v prostředí s více platformami.

 

Funguje jako non-stop stahovací centrum pro BitTorrentTM, FTP, HTTP, eMule a NZB, podporuje přehrávání hudby, internetových rádiových stanic a hudby z iPodu pomocí volitelných reproduktorů, díky podpoře DLNA/UPnP můžete přenášet multimediální soubory s adaptérem UPnP Digital Media Adapter (DMA) do audio systému nebo televizoru.

Abyste toto zařízení vyhráli, musíte do neděle 10. prosince do 12 hodin správně odpovědět na následujících pět otázek a pak mít trochu štěstí, aby vás linuxový generátor náhodných čísel vybral jako vítěze.

root_podpora

Soutěž už byla uzavřena a vítěz vyhlášen.

Partner soutěže

Partnerem soutěže je společnost Czech Computer (CZC.cz), která patří mezi největší české internetové obchody s počítači a elektronikou. Za 13 let své existence obsloužila téměř dva miliony zákazníků z řad domácích uživatelů, hráčů a počítačových nadšenců. V současnosti má CZC.cz kromě e-shopu také sedm kamenných poboček v Praze, Příbrami, Brně a Českých Budějovicích.

Pravidla soutěže

  1. Provozovatelem soutěže je společnost Internet Info, s.r.o., vydavatel serveru Root.cz.
  2. Soutěž probíhá od 5. prosince do 11. prosince 2011 do 12 hodin.
  3. Ze správných odpovědí bude vylosován výherce, který obdrží věcnou cenu.
  4. Podmínkou k získání výhry je uvedení kontaktního e-mailu, který bude využit výhradně jen ke kontaktování výherce.
  5. Výherci, kteří se do 30 dnů o cenu nepřihlásí, ztrácejí na výhru nárok. Ceny nejsou právně vymahatelné.
  6. Ze slosování o ceny jsou vyloučeni všichni zaměstnanci společnosti Internet Info, s.r.o., která je pořadatelem soutěže, stejně jako jejich příbuzní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku