Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Hlavní navigace

Nelze spustit Apache

Dan Hejduk
12. 6. 2006 21:50

Nelze spustit Apache

Nálepky: Apache, server
Po pokusu o spušrění služby webového serveru dostanu odpověď :"The requested operation has failed." Co mám udělat?
morewhore
morewhore (neregistrovaný)
12. 6. 2006 22:18 Nový

více informací

celé vlákno
sice apache neznám ani ho nepoužívám,ale neškodilo by pohledat nějaké ty logy(pravděpodobně někde ve /var/log),ze kterých by se dalo zjistit více proč to nejede, prosté operation failed jaksi nic neřeší
disorder
disorder (neregistrovaný)
12. 6. 2006 22:50 Nový

nebezi?

celé vlákno
ja len pre istotu: nebezi uz?
http://localhost
sartori
sartori (neregistrovaný)
13. 6. 2006 8:12 Nový

Každý názor musí mít titulek.

celé vlákno
naintalovat si windows a zeptat se jinde. pokud totiz neuvedete zadnou jinou podrobnost, veskere rady jsou zalozene na hadani z kristalove koule a na to se vam muze kazdy s prominutim vy...
HKMaly aura:99
13. 6. 2006 8:38 Nový

Pokracovat ve vysvetlovani.

celé vlákno
Jaky mate operacni system ? Distribuci ? Verze apache ? - a to je jen zacatek, udaje u kterych je jasne ze budou zapotrebi.
ano
ano (neregistrovaný)
13. 6. 2006 9:09 Nový

titulek

celé vlákno
...jit si hodit treba... heheh
O Simaban Lidan aura:51
13. 6. 2006 9:10 Nový

Pokud se jedna o Apache pod Windows

celé vlákno
...je tohle oblibene obecne halseni pro jakoukoliv chybu - nejcasteji neco v konfiguracnim souboru, jako napriklad modul, ktery pri startu krachuje (napr. apache startuje mod_php a ten z nejakeho duvodu pada) apod.

Projdete si veskere dostupne logy, mohlo by tam byt neco blizsiho.

A pokud ocekavate rady, bude opravdu nutne uvest o trochu vic podrobnosti nez "nejde mi apache" - jak sam vidite, to hlaseni samo o sobe toho moc nerika.
Honza
Honza (neregistrovaný)
13. 6. 2006 10:53 Nový

není obsazený port 80?

celé vlákno
Přesně tohle řekne Apache pro Win, když jiná aplikace obsadí port 80.
Láďa
Láďa (neregistrovaný)
13. 6. 2006 11:23 Nový

Re: není obsazený port 80?

celé vlákno
Třeba Skype, oblíbená toť chyba :-)
DomX
DomX (neregistrovaný)
4. 8. 2006 23:36 Nový

celé vlákno
Jo, tak na to jsem taky narazil... Skype je mrcha. Naštěstí se to v něm dá vypnout ;)
Evilrider
Evilrider (neregistrovaný)
10. 10. 2006 16:01 Nový

celé vlákno
Láďo děkuju moc moc, prošel jsem několik CZ a ENG diskuzí a nikdě jsem nenašel solution pro svuj problem až tady. VYPNOUT SKYPE, děkuju:-)
Leinad
Leinad (neregistrovaný)
14. 6. 2006 14:00 Nový

Dík všem

celé vlákno
Byl to překlep v httpd.conf(čekal jsem, že bude chodit i bez vyplňené položky ServerAdmin).
Puki
Puki (neregistrovaný)
9. 11. 2008 13:58 Nový

Stejna kompikace

celé vlákno
Právě válčím se stejným problémem jako kolega, přede mnou. ..a ve skypu to nebude. Používám verzi 2.2... OS Vista Home Premium. Vypisuje stejnou chybu. Podíval jsem se tedy do přiložené vychytávky apache Test konfigurace. Chyba se ocitá na 485. řádku.,,Nemůže načíst a najít c://dev/prog/php5/php5apache2.dll." Php mám nainstalováno a tento soubor EXISTUJE.
uživatel si přál zůstat v anonymitě
9. 11. 2008 17:47 Nový

Re: Stejna kompikace

celé vlákno
hehe

Školení: Zavedení Google Apps do firmy

Cílem školení je provést účastníky jednotlivými kroky zavedení Google Apps na vlastní doménu a seznámit je se základy administrace, aby byli schopni Google Apps sami udržovat a rozvíjet dle potřeb. Účastníci se také dozví, jak používat základní služby v balíku Google Apps (Gmail, Kalendář, Dokumenty a Weby Google) a jaké jsou možnosti jejich využití ve firmě.

Podrobnější informace a přihláška