Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Hlavní navigace

Počeštěný e-shop zdarma: neznáte nějaký?

Filip Nekvinda -neki-
21. 5. 2005 11:44

Počeštěný e-shop zdarma: neznáte nějaký?

Nálepky: web, webdesign
Dobrý den.
Potřeboval bych nějaký e-shop, který je zdarma a v češtině. Hostuji na PIPNI.cz.
Velmi děkuji za odpovědi.
kamk
kamk (neregistrovaný)
22. 5. 2005 19:58 Nový

produkty

celé vlákno
A budou i nabízené produkty na tom e-shopu zdarma?
wiki
wiki (neregistrovaný)
16. 9. 2006 22:24 Nový

Re: produkty

celé vlákno
Za bakatel s CMS www.panavis.cz
mda
mda (neregistrovaný) ---.37.broadband4.iol.cz
11. 11. 2009 11:57 Nový

Re: produkty

celé vlákno

Pán asi nezjišťoval kolik přijdou e-shopy. No, a nějak se začít musí. Pak třeba bude i na ten za 150 litrů. Prostě hloupá řeč, že?

#Tom
#Tom (neregistrovaný)
22. 5. 2005 21:06 Nový

Snadná pomoc

celé vlákno
Není nad vlastnoruční dílo :-D
nick carter
nick carter (neregistrovaný)
23. 5. 2005 10:23 Nový

www.oscommerce.com

celé vlákno
www.oscommerce.com + stahnout cestinu .... doufam ze je to uzitecnejsi rada nez predchozi dva prispevky :)
evan70
evan70 (neregistrovaný)
5. 9. 2008 18:50 Nový

Re: www.oscommerce.com

celé vlákno
demo oscommerce je predpokladam z posledniho oc releasu > ale nevalidni ;)
kluci z OC by s tim meli neco udelat;)
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fdemo.oscommerce.com
eshop
eshop (neregistrovaný)
19. 11. 2006 15:28 Nový

E-shop zdarma včetně instalace a hostování

celé vlákno
Velice zajímavý komlexní eshop zdarma najdete na adrese: http://www.odevy.unas.cz
Výhodou je, že nemusíte nic kupovat a celý obchod i s údržbou, instalací, hostováním a převodem dat je k dispozici zdarma.
thomas
thomas (neregistrovaný)
18. 5. 2008 15:38 Nový

Re: E-shop zdarma včetně instalace a hostování

celé vlákno
Podobný e-shop zdarma je na www.eshop-zdarma.cz, je to hosting pro e-shop, kde si zaregistrujete svůj e-shop a jedete. Je to free, tak jak píšou.
HHONZA
HHONZA (neregistrovaný) ---.eurotel.cz
15. 7. 2009 10:56 Nový

celé vlákno

E-shop pro obchodování na internetu s možností stažení české verze zdarma na stránkách OXID eShop. Snadná instalace s otevřeným zdrojovým kódem http://www.oxid-eshop.cz/…dition-d305/

KAREL
KAREL (neregistrovaný) ---.eurotel.cz
20. 7. 2009 11:52 Nový

celé vlákno

E-shop pro obchodování na internetu s otevřeným zdrojovým kódem můžete najít na stránkách OXID eShop: http://www.oxid-eshop.cz/…dition-d305/ Možnost stažení softwaru zdarma v české verzi.

evan70
evan70 (neregistrovaný)
5. 9. 2008 15:45 Nový

celé vlákno
ale na nevalidnim kodu mi bude shop na > null
> http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.odevy.unas.cz%2F&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0&accept=text%2Fhtml%2Capplication%2Fxhtml%2Bxml%2Capplication%2Fxml%3Bq%3D0.9%2C*%2F*%3Bq%3D0.8&accept-language=en-us%2Cen%3Bq%3D0.5&accept-charset=ISO-8859-1%2Cutf-8%3Bq%3D0.7%2C*%3Bq%3D0.7&user-agent=W3C_Validator%2F1.591
pb44
pb44 (neregistrovaný)
1. 4. 2009 20:03 Nový

celé vlákno
www.eshop-zdarma.cz je validni...
evan70
evan70 (neregistrovaný)
5. 9. 2008 19:08 Nový

celé vlákno
:( ale bohuzel taky na prd mi je i hovno na nevalidnim kodu >
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.odevy.unas.cz
Tom
Tom (neregistrovaný) ---.jizmorava.adsl-llu.static.bluetone.cz
26. 6. 2009 12:07 Nový

Re: oscommerce česky

celé vlákno

ta čeština tam není ty vyjebaná píčo!

Tomtom
Tomtom (neregistrovaný) ---.23.broadband6.iol.cz
26. 6. 2009 14:13 Nový

Re: oscommerce česky

celé vlákno

Se vážně nedivím, že jsi to s touhle inteligencí nenašel.

patrik pecha
5. 2. 2007 10:44 Nový

oscommerce česky

celé vlákno
Tady si stáhni komplet počeštěnou verzi oscomerce: oscommerce česky
pojistovak
pojistovak (neregistrovaný)
5. 2. 2007 10:44 Nový

oscommerce česky

celé vlákno
Tady si stáhni komplet počeštěnou verzi oscomerce: oscommerce česky
host
host (neregistrovaný)
16. 3. 2007 3:35 Nový

E-shop centrum

celé vlákno
Snad nejjednodužší e-shop na světě a plně v češtině je zdarma ke stažení zde:

http://www.e-shop-centrum.cz/portal/e-shopy.php
uživatel si přál zůstat v anonymitě
9. 5. 2007 23:28 Nový

Re: E-shop centrum

celé vlákno
evan70
evan70 (neregistrovaný)
5. 9. 2008 16:20 Nový

celé vlákno
panavis ;) za ty prachy v cp-1250 a jeste nevalidni? ani zadarmo:D
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.panavis.cz
FF2008
FF2008 (neregistrovaný)
17. 10. 2008 1:12 Nový

celé vlákno
Moc tu validitu žereš. Kromě malých rozdílů v zobrazení to nemá téměř žádný vliv na vyhledávače, znam desitky špičkových eshopu, které jsou ve vyhledávačích na 1. místech a nemaji plně validni kod. Nehlede na to, ze Panavis se da slusne upravit.
Jinak Panavis ma sve slabe mista, dela chyby zpusobene prepisem php. Ale velmi levne poslouzi, koupis za 1500 a uz pak nic neinvestujes. Sam jsem si udelal SEO optimalizaci zmenou zdrojoveho kodu a nekolik mych eshopu na Panavisu se pohybuji na prednich mistech ve svych kategorich. Investice se vratila uz mnohokrat.
Velke minus vidim v nemoznosti exportu zbozi z xml, ale sikovny si dokaze udelat csv soubory a s nimi pracovat, ale pro zacatcnika nezbyva nez vse po jednom pridavat v adminu. Za ty penize fajn..
vasek
vasek (neregistrovaný) ---.czfree-ra.net
7. 6. 2009 0:15 Nový

Re: Re: E-shop centrum

celé vlákno

Ahoj, mohl bys mi prosím poskytnout nějaké rady jak Panavis upravit? Taky jej používám, ale chtělo by to zlepšit. Za radu předem díky vasekcekal@seznam.cz

niki
niki (neregistrovaný) ---.customer.poda.cz
30. 10. 2009 16:20 Nový

celé vlákno

Mám prosbičku,nechceš vyměnit šablonu panavis za šablonu Quick cart H2? Mám více eshopů a všechno to vypadá stejně,neumím si to upravovat.Díky za odpověď. sunbox@email.cz poslal bych ti svoji čistou a ty ten panavis

ServiceMann
ServiceMann (neregistrovaný) ---.eurotel.cz
26. 5. 2009 13:09 Nový

celé vlákno

Jen tam jsou odkazy na e-shopy, ale download jsem žádnej nenašel :-/

Franta
Franta (neregistrovaný)
20. 7. 2007 11:07 Nový

eShop zdarma

celé vlákno
Treba tady jsem nasel dobre reseni eShopu zdarma. Ty 4 barevne schemata vypadaji prijatelne... http://seller.cz/eshop-zdarma/
¨kritik
¨kritik (neregistrovaný)
28. 7. 2007 13:51 Nový

Re: eShop zdarma

celé vlákno
http://seller.cz/eshop-zdarma/ to snad ne vždyť tam chce platit 400,- za doménu ve tvaru http://neco.seller.cz (která nic nestojí) a ještě si do této domény umístí vlastní google adwords. Tu ikonku v zápatí bych pochopil, ale platit za doménu na které ještě poběží jeho reklama od google adwords to snad ne.
31. 7. 2007 17:12 Nový

celé vlákno
Tak je to jeho domena, zejo... takze ho to asi neco stoji? Kazdopadne neprodava eShop, ktery je zdarma, jako to dela hromada dalsich lidi.
iloš
iloš (neregistrovaný)
21. 5. 2008 4:09 Nový

celé vlákno
Cituji: ,Poskytovatel služby si vyhrazuje právo kdykoliv ukončit tuto službu a to i bez udání důvodu.'

Taková "služba" může přijít pěkně draho.
q
q (neregistrovaný)
19. 5. 2008 19:49 Nový

zadara neni nic

celé vlákno
zadarmo bohuzel ani kure nehrabe..
a) bud se musi maknout na vlastnim, nebo
b) zaplatit cizi.

Jinak je to bez supportu a po case narazite na problemy, kdyz vam to bud zestarne a prestane fungovat, nebo budete chtit neco pridat a budete stejne muset bud a) nebo b).
atomic
atomic (neregistrovaný)
23. 7. 2008 0:06 Nový

Re: zadara neni nic

celé vlákno
Ale je...zadara v poho, funkcni a s cool designem...

www.eshop-zdarma.cz
4. 9. 2008 11:08 Nový

celé vlákno
Přesně.

Pokud chceš vydělávat peníze, musíš do toho něco vrazit. A do systému bez podpory bych nešel. To je jako vydělej peníze zadarmo. Nesmysl.

Jednou naklikáš v nějakém tom e-shop-zdrama obsáhlý katalog zboží a nedej bože se něco stane. Pak tě to vyjde hodně draze!

Stáhneš si obchod zdarma. Třeba nainstaluješ, naklikáš katalog a něco se po***re, nebo budeš potřebovat úpravu. Pak tě to taky vyjde draze.
4. 9. 2008 11:09 Nový

celé vlákno
A ještě k tomu pipni.cz :D
20. 5. 2008 9:25 Nový

...

celé vlákno
majka
majka (neregistrovaný)
4. 7. 2008 22:36 Nový

hlavně ne PANAVIS !!!!!

celé vlákno
Hlavně ne e-shop od Panavisu, není zadarmo, zaplatíš si ho a pak se nestaraj. To je firma,děs a hrůza !!!!
mh
mh (neregistrovaný)
3. 9. 2008 16:03 Nový

Re: hlavně ne PANAVIS !!!!!

celé vlákno
Bohužel se připojuji ke kritice spolupráce s firmou Panavis. Telefony neberou, na e-maily neodpovídají a když už se dovoláte, tak jen a jen sliby. Program je dobrý, ale podpora žádná - velké zklamání z jejich přístupu.
LENIN POWER!
LENIN POWER! (neregistrovaný)
3. 9. 2008 19:04 Nový

celé vlákno
no a mate zaplaceny support nebo ne? Kdyz nemate support tak se pochopitelne s vama nikdo nebavi. proc taky.
4. 9. 2008 16:05 Nový

celé vlákno
delas tam support ze si tak otviras tlamu? :-))
LENIN POWER!
LENIN POWER! (neregistrovaný)
5. 9. 2008 19:08 Nový

celé vlákno
nedelam, ale proc si myslite ze vam koupi programu vznika narok na support?
tomfi
tomfi (neregistrovaný) 77.236.211.---
7. 6. 2009 13:25 Nový

Re: Re: hlavně ne PANAVIS !!!!!

celé vlákno

Mají někde na webu napsáno, že pro využití technické podpory je třeba koupit support?

Mají někde v ceníku nabídku koupě supportu?

Mají vůbec někde napsáno, že funkčnost systému ti garantují pouze do výše tvé důvěry dle hesla „doufám, že důvěru ve mě vloženou nezklamete“ ?

Tak poslední otázka… když nereagují na telefonnech a emailech, které mají na webu jako podporu, JAK SE MÁ ZÁKAZNÍK DOZVĚDĚT, ŽE ON JE TEN BLBEC, KDYŽ SI MYSLÍ, ŽE KOUPÍ PRODUKTU DOSTANE PODPORU A ŽE MÁ NEJDŘÍVE JEŠTĚ NĚCO NASYPAT, NEŽ SE NĚCO VYSYPE.

PS: Zákazníkem jejich systému nejsem… jenom reaguji na vaše podnětné argumenty.

jopal
jopal (neregistrovaný) ---.adsl.slovanet.sk
20. 1. 2010 11:48 Nový

celé vlákno

Priklanam sa ku kritike Panavis. Doslo to az tak daleko, ze nielen telefony neberu, ale ani mobilne cislo na FA od nich nie je funkcne a ja som im zaplatil 21.12.2009 za program, domenu a webhosting a dnes som zistil na registracii domen(po tyzdni mailov bez odpovedi a nedvihania telefonov firmy Panavis), ze doteraz poplatok za domenu neuhradili. Zda sa, ze ma pekne podviedli a pojdem asi na sud! A v inzercii maju uveden podporu aj pomoc k produktu zadarmo!!!

leoš
leoš (neregistrovaný) 85.13.98.---
23. 1. 2010 10:40 Nový

celé vlákno

Problém byl asi v lednu s přechodem z 19% na 20% DPH, registrátor neuznal platbu ani mě. No už to doplatili všem.

pavelsolar
pavelsolar (neregistrovaný)
22. 10. 2008 21:30 Nový

celé vlákno
Musím Vám dát zapravdu, alespoň nejsem sám, kdo má obdobné problémy. Kdyby prodávali jejich shop bez jakékoliv technické podpory, vyšlo by to nastejno a uživatel by si alespoň nemusel dělat plané naděje, že mu někdo při problému pomůže.
METELKA
METELKA (neregistrovaný)
31. 1. 2009 21:04 Nový

celé vlákno
ZDARVÍM,
bohužel mám podobnou zkušenost. Dejte pozor na Vistách nejde e-shop vůbec adminovat.
askalome
askalome (neregistrovaný) ---.mtr.rev-fortech.cz
26. 5. 2009 9:44 Nový

celé vlákno
Súhlasím, vobec sa nezmenili! Nefunguje na ich stránkách počítadlo, bannery atd. Podpora žiadna. Na maily neodpovedajú. Telefóny nedvíhajú!!!
9. 9. 2008 11:09 Nový

celé vlákno
By mě zajímalo o co se mají starat o ten program? nemám zkušenost, ale podle popisu je zřejmý, že vám ho adminovat nebudou... dohledatelné: instalace a zprovoznění v ceně a technická podpora emailem v ceně..úpravy, obsahy atd těžko, je to prostě balíček nic na míru.
11. 12. 2008 17:41 Nový

celé vlákno
Máte 100% pravdu, mně se po měsíci program podělal, nikdo mi nepomůže a neporadí. Škoda práce s naplňováním dat. Žádná podpora neexistuje, já vím, je to GNU. Při výběru software je potřeba vždy dbát především na technickou podporu.
lubiino
lubiino (neregistrovaný)
22. 12. 2008 1:43 Nový

celé vlákno
já se jich nechci niak zastávat, ale stačí dobrej hosting s dobrou dostupností a s denním zálohovánim s úschovou alespoň 7 dní a máte jistoty, že se Vám ten shop jen tak nepo..re. Případně pak nahrát ze zálohy život je bez obav. Ale když si ten hosting neobjednáte na svethostingu.cz přes Panavis, ale objednáte ho přímo na svethostingu.cz, tak ušetříte na doméně a na dvou měsících hostingu. Hlavně ne na hosting zdarma, to je jasňačka, že když to dáte na hosting zdarma, kde sou výpadky, že Vám to někdy spadne celý.
Jinak přeju šťastný eshopácký lov.
P.S. a nezapomeňte dodržovat SEO :)
F.Sobotka
F.Sobotka (neregistrovaný)
1. 11. 2008 3:57 Nový

celé vlákno
Pokud jsi trochu inteligentní, není důvod aby se někdo staral - na blbý dotazy prostě nereagují. E-shopy na Panavisu provozuji 3, první už téměř 2 roky jede bez jediného problému. 1500.-Kč co jsem zaplatil mám už minimálně 100 krát zpátky proto nechápu proč ta pomluva, "děs a hrůza" si asi psala když si se dívala do zrcadla.
petula_k
petula_k (neregistrovaný)
3. 11. 2008 13:10 Nový

celé vlákno
Nejde jen o blbé dotazy. Já mám bohužel s obchodem od Panavisu také problémy - nekteří zákaznící nemohou objednat, pokud jsou v košíku, mají tam zboží a kliknou na Další, tak stránka nejde zobrazit. Ale někdo objednává, takže někomu to funguje, ale dost lidí volá, že jim to nefunguje ...

Toto není IMHO "blbý dotaz", jak píšete, ale nefunkčnost aplikace!

Sice mám ten obchodu na webzdarma, ale než jsem koupila aplikaci od panavisu, ptala jsem se jich, zda to tam bude fungovat a bylo mi řečeno, že ANO.

A jak se tu psalo, na formulář technické pospory ani na meily neodpovídají, telefony neberou :(

petula_k
9. 12. 2008 3:14 Nový

celé vlákno
Na Webzdarma s tou jejich příšernou odezvou mi nejede ani VirtueMart.
Greg
Greg (neregistrovaný)
9. 12. 2008 3:50 Nový

celé vlákno
Nevím co řekli ale na stránce FAQ mají tohle:
"Nebráníme provozování programu na freehostingu ale nikomu to nedoporučujeme a neručíme za funkčnost programu na takovém webhostingu."
No pokud jeden objednávku udělá a jiný ne, tak to nebude problém s hostingem ale pravděpodobně nějaká kravina projevující se pouze v určitém prohlížeči (Opera, Explorer, Firefox).
ISluzby
ISluzby (neregistrovaný)
13. 2. 2009 10:40 Nový

celé vlákno
Zdravíčko, jaké máte prosím zkušenosti se svižností shopu při množství cca 1000 položek???

Děkuji,
V. Š.
Jouda
Jouda (neregistrovaný)
18. 12. 2008 17:19 Nový

celé vlákno
takže nedalo mi to...zboznuju diskuze a hlavne zeru negativni reklamu :-D a objednala sem si v zari eshop u panavisu.. kompletni balicek s webhostingem..( mimochodem do 4 dnu co sem to zaplatila mam shop doma i na webu za mesic jsem zacla prodavat..uz to bude ctvrtrok a nemam s tim fakticky jedinej problem. technicka podpora funguje jenom na mailu a cca do 2 dnu ( komu tohle nevyhovuje tak at do toho nejde, to je jasny) , ale kdyz si spoctu za tu dobu co jsem do toho vrazila a kolik se mi vratilo..tak je to pro malyho zivnostnika normalni terno a nemaj konkurenci. Kamarad mel placeny profesionalni eshop (mel tam exporty ceniku a dalsi veci - co u panavis nejde) ale kdyz porovnal a vyzkousel tak se na ceniky vykaslal , objednal si ho taky a prej ten cas co travil pri exportu souboru travi jednoduchym prepisem cen primo v panavisu. A na cem se schodneme teda oba dva je to ze se nemaji starat o co...jede to samo. Takze vsem co tu na ten shop nadavaj dekuju za inspiraci , a tem co ho tu maj a chvalej tak gratuju k dobry investici, protoze za ty penize to je terno.
variola
variola (neregistrovaný)
23. 3. 2009 22:06 Nový

celé vlákno
tak ani tak by mě nedralo, že nemají technickou podporu..ani jsem jí nepotřebovala, ale s čím mě serou je, že už přes měsíc a půl mám zaplacený up-grade a nemám ani prachy, ani up-grade, ani se k nim nedá dovolat, ani neodpovídají na mejl...ještě týden a půjdu jim asi skočit na hlavu rovnou do toho Sezimova Ústí nebo kde to sedí. Jedna věc je prodat a dostat..o podpoře pak se dá diskutovat zda za ty prachy je samozřejmostí a druhá věc je prodat a nedostat...tomu už já říkám pěkná sviňárna! Takže za mě..už žádná další objednávka..s touhle firmou jsem skončila.
25. 5. 2009 15:24 Nový

celé vlákno
Když si někdo koupí produkt, obvzláště když jde o eshop, je podpora přímo klíčová.
Pokud jste na příjmech z toho obchodu závislí, nebo tam chodí klienti a něco nefunguje tak jak má, a vy se nedovoláte na podporu je to hrůza. Tenhle eshop jsem také 2 roky používal, takže si to nevymíšlím. Součástí ceny tohoto produktu je i podpora, která ale prakticky neexistuje. Je to pár, paní prodává a pan Panisz je přes ty technické věci, i když on sám neprogramuje.
michal
michal (neregistrovaný)
25. 4. 2009 10:41 Nový

celé vlákno
Ano na to pozor. Poslední dobou se k nim nedá žádným způsobem dostat. Telfon vypnutý, e-mail nic. Já jsem přes ně měl i webhosting, teď jsem přes ně platil prodloužení, ale nemůžu z nich dostat fakturu.
kamo
kamo (neregistrovaný) 89.103.165.---
2. 10. 2009 22:18 Nový

celé vlákno

Ten stejný problém, absolutně nekomunikují, zaslány peníze ale faktura nikde i přes urgence. Nechám je provětrat finančákem, aby se smontovali

Jiri Pagac
4. 7. 2008 23:16 Nový

virtuemart

celé vlákno
CMS Joomla + Virtuemart. Na stránkách virtuemartu roste i bundlovaná verze, kterou stačí nainstalovat. Ale předem říkám - chce to chladnou hlavu a trpělivost. Dost věcí je tam udělaná ... no, zvláštně. Každopádně je to použitelné.
vd
vd (neregistrovaný)
4. 7. 2008 23:20 Nový

virtuemart

celé vlákno
CMS Joomla + Virtuemart. Na stránkách virtuemartu roste i bundlovaná verze, kterou stačí nainstalovat. Ale předem říkám - chce to chladnou hlavu a trpělivost. Dost věcí je tam udělaná ... no, zvláštně. Každopádně je to použitelné.
Vojtěch Látal aura:100
3. 9. 2008 21:58 Nový

Magento commerce

celé vlákno
Mrkněte na fičrlist http://www.magentocommerce.com/features . Demo frontendu i administrace: http://www.magentocommerce.com/demo
Čeština je neoficiální, ale je. Navíc disponuje možností inline překladu rozhraní. Na magento ale doporučuji vlastní webserver - sdílený nemusí vyhovovat.
evan70
evan70 (neregistrovaný)
5. 9. 2008 18:39 Nový

Re: Magento commerce

celé vlákno
:( ale ani official demo neni validni;)
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fdemo.magentocommerce.com
Jak pak asi bude validni ceska verze???;)
Vojtěch Látal aura:100
6. 9. 2008 8:58 Nový

celé vlákno
Koukám, no. Otázkou je zda je to k něčemu užitečné. Každopádně česká verze bude úplně stejně validní jako anglická. Ale zase není žádný problém šablony upravit tak aby validními byly.
Pajk
Pajk (neregistrovaný)
25. 1. 2009 23:46 Nový

celé vlákno
Je tam 11 chyb, z toho 10, že u obrázku není specifikován atribut alt. Jedenáctá, že někde přebývá atribut border. To je myslím otázka několika minut.)
m
m (neregistrovaný)
5. 9. 2008 12:15 Nový

zencart?

celé vlákno
a co zencart? slušná rozšířenost-podpora, "zadarmo", funkční...
5. 9. 2008 15:09 Nový

Re: zencart?

celé vlákno
Prave minuly tyzden som si z nudy spustil rozbor posledni Zenove verze > zen-cart-v1.3.8-full-fileset-11302007 >

instalacne sql databaze maju dva odlisne kodovania > utf-8 a iso-8859-1 = problemy s cestinou - nepouzitelne pri multilanguage shopoch viz. > http://www.zencart.cz/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3747&viewmode=flat&order=ASC&type=&mode=0&start=0

chcete se podilet na vyvoji Zenoveho xhtml transitional shopu? > evan@kafeshop.cz
Yuzek
Yuzek (neregistrovaný)
5. 9. 2008 17:11 Nový

Magento

celé vlákno
Cus,

Co tak skusit Magento? www.magentocommerce.com
Je to novy produkt postaveny na zend frameworku, ma taktiez cestinu ale jednu obrovsku nevyhodu- je pomaly... Ale pokial neplanujes obrovsky objem dat, je to pomerne slusna volba.
Osobne odporucam...
evan70
evan70 (neregistrovaný)
5. 9. 2008 17:52 Nový

Re: Magento

celé vlákno
:( pomalyyyyy a nevalidni ;)
Vilém
Vilém (neregistrovaný)
24. 10. 2008 20:57 Nový

Re: Magento

celé vlákno
Magento je skutečně šíleně pomalé, takže chce to velmi dobře volit hosting (výkonný, poslední verze PHP, velká DB). Sepsal jsem návod na instalaci a hostování magenta, třeba to někomu pomůže.
Dejf aura:100
6. 9. 2008 16:22 Nový

Quick.Cart

celé vlákno
Pouzivam quick.Cart, plne k me spokojenosti, viz http://opensolution.org/
D.
ego
ego (neregistrovaný)
9. 9. 2008 13:32 Nový

:o)))) Legrace

celé vlákno
Vsechno je zadarmo a nejlepe vsechno hned funguje a dokonce se eshop naplni i sam.

To je jasne.

Sice nevim, na co ma byt validni, kdyz google na to kasle (jedine snad seznam.cz a ten jejich dokonaly bot, ktery sam neumi protokol HTTP a ignoruje ACCEPT HEADER, cili jsem ho musel kvuli panu botovi na web firewallu vypnout).

Ja doporucuju jedno - a pouze jedno.

http://www.obchod-virtuemart.cz
evan70
evan70 (neregistrovaný)
11. 9. 2008 13:01 Nový

Re: :o)))) Legrace

celé vlákno
http://www.obchod-virtuemart.cz :(

tak tam by to chtelo ty PHP strikace nejak motivovat at se podivaj na to co deklarujou v hlavicce a jaky balast to udela, kdyz strikaci FCKuji na standardy;)

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.obchod-virtuemart.cz%2Fvirtuemart%2Fcs%2Fnavigace%2Findex.html&charset=(detect+automatically)&doctype=Inline&group=0
edgar ed
19. 9. 2008 1:02 Nový

Re: :o)))) Legrace

celé vlákno
diskuze tu probihala skoro 2 roky, tak sice pozde ale prece...
reseni je

www.eshop-zdarma.cz
PrestaShop maniak
PrestaShop maniak (neregistrovaný)
4. 11. 2008 19:13 Nový

Jedině PrestaShop

celé vlákno
Pokud chcete open source shop tak volte jedině PrestaShop.
Obstahuje spoustu funkcí a hlavně je neustále vyvíjen narozdíl od ostatních starých shopů jako oscommerce, zencart a podobně.

Více informací se dozvíte na http://prestashop.unas.cz/
nebo na české fóru http://www.prestashop.phorum.cz/
Boreg
Boreg (neregistrovaný)
25. 2. 2009 10:46 Nový

Re: Jedině PrestaShop

celé vlákno
Jedině růžová to může být...bla bla :)) Znáte např. Ubercart? Nyní je už kompletně počeštěný a hlavně nabízí neuvěřitelné možnosti, protože je to modul pro Drupal. Znáte snad lepší open source WCMS než je Drupal? Možná znáte :) Já jsem se ale s takovým zatím nesetkal.

Příklad článku o důvodech proč použít právě eshop Ubercart: http://www.topnotchthemes.com/blog/080916/7-reasons-why-ubercart-right-choice-drupal-e-commerce
Oficiální stránky eshopu: http://www.ubercart.org/

Český portál o Ubercart: http://www.ubercart.cz/ (trošku zaostává, ale v podstatě není moc co řešit, protože většina problémů je společných pro Drupal)

Český překlad pro Ubercart: http://www.ubercart.org/contrib/6616
Miloš Němec
Miloš Němec (neregistrovaný)
11. 5. 2009 14:46 Nový

celé vlákno
Bohužel zatím pouze pro Drupal 5 :(
2. 3. 2009 13:17 Nový

celé vlákno
Musim jen souhlasit, pouzivame a lze jen doporucit.....
extra-zbozi.cz
extra-zbozi.cz (neregistrovaný)
17. 3. 2009 1:13 Nový

Joomla a virtuemart

celé vlákno
Redakcni system a komponenta eshopu - je vyborny a muzu jen doporucit. Eshop www.extra-zbozi.cz na bezplatnem hostingu www.ic.cz funguje bez problemu nebo www.zippozapalovace.cz
jarda83
jarda83 (neregistrovaný)
17. 3. 2009 23:42 Nový

Re: Joomla a virtuemart

celé vlákno
Taky pouzivam joomlu s virtuemartem ale nekdy je slozite se s tim domluvit obzvlast u novych verzi s cestinou ale na www.extra-zbozi.cz to vypada vyborne.
karlos
karlos (neregistrovaný)
7. 4. 2009 21:51 Nový

Re: Joomla a virtuemart

celé vlákno
vypada vyborne ? .... sorry ale TEN DESIGN naprosto PRISERNEJ
TomBA
TomBA (neregistrovaný)
23. 3. 2009 23:17 Nový

Asi sa zle pýtaš

celé vlákno
Povedal by som že by asi stálo za úvahu porozprávať sa s dodávateľom tvojho informačného systému. Čo doporučuje?? Ak totiž nebudeš mať webshop poriadne prepojený s IS, budeš udržiavať dve databázy klientov, tovarov. Neustále budeš prenášať objednávky medzi IS a WS. Klient si nebude vedieť jednoducho vygenerovať kópiu faktúry, pozrieť si svoje saldo.... Ak urobíš v IS akciu na tovar, budeš ju robiť ešte raz vo webshope.....
Okrem toho by si asi mal vedieť či hľadáš B2B, B2C alebo obidve funkcionality??
mofo
mofo (neregistrovaný) 83.240.31.---
25. 6. 2009 8:56 Nový

Re: Počeštěný e-shop zdarma: neznáte nějaký?

celé vlákno

celkem zajímavá je opensource verze oxidu – OXID eShop Community Edition. v češtině je jak frontend tak administrace.

Karel
Karel (neregistrovaný) 78.24.11.---
26. 9. 2009 16:09 Nový

Re: Počeštěný e-shop zdarma: neznáte nějaký?

celé vlákno

Taky jsem pred casem hledal vhodne reseni. Skoncil jsem u Prestashopu.
Podivej se na www.vybrat-eshop.cz. Je tam moznost porovnavat funkce placenych i neplacenych e-shopu.

Školení: Hackujeme operační systém Android

Školení vám ukáže, jak se dostat k Linuxu (tzv. "rootování"), který se pod hezkou tváří Androida skrývá a jak ho naplno využít. Pomůže vám to při záloze dat, zvětšování prostoru pro aplikace nebo sdílení připojení k internetu a pokud chcete z telefonu dostat opravdové maximum, ukážeme vám, jak v něm vyměnit kompletní systém za lepší.

Podrobnější informace a přihláška