Na mém PC nemůžu nainstalovat žádný sw., který obsahuje nějakou část s příponou .cab (například office1.cab), pokud instalace narazí na podobný soubor, napíše chybovou hlášku, že tento soubor je vadný a nelze ho přečíst, a v instalaci nelze dál pokračovat. Nezáleží přitom zda instaluju z CD mechaniky (mám dvě DVD-ROM a DVD-RW LG) nebo přímo z HDD. Jakýkoli jiný sw, ve kterém není nic s příponou .cab, se nainstaluje bez problému. Problém bude nejspíš v HW, protože stejná chyba se opakuje jak s WIN98, tak s WIN XP pro. Vyloučil jsem i chybu na cédečku, protože do jiného PC sw ze stejného cd nainstaluju bez problému. Mám nainstalovaná WIN XP pro SP2. na čistém HDD (fat32), na kterém kromě systému nic jiného není. Ovladače k HW jsem nainstaloval bez problému a systém nehlásí žádnou HW chybu.
hw: AMP Althon XP 2000+
512 MB RAM DDR pc2700 (2x256,stejný typ i výrobce)
z.k. Gigabyte GA-7V (VIA KT400)
HDD Maxtor 6Y080L0 80GB
DVD-ROM BENQ, DVD-RAM LG GSA-4163B
Nefunguje instalace z .cab
uživatel si přál zůstat v anonymitě
19. 4. 2008 22:44
Nový
Re: Tohle ti asi nepomuze
celé vlákno
.acb je instalacni soubor pro smartphony pocketPPC na pc to nerozchodis.hezky den
Rejpal (neregistrovaný)
5. 5. 2008 13:12
Nový
Re: Tohle ti asi nepomuze
celé vlákno
WTF? A na to jste přišel jak? :-D
Jirka (neregistrovaný)
5. 7. 2005 16:51
Nový
Root.cz - linux, open source a free software
celé vlákno
Dobry den,
toto je resver root.cz - linux, open source a free software. Vas problem se tyka jineho operacniho systemu, ktery neni free a neni open source.
Pro otestovani hardwaru mohu doporucit instalaci Linuxu (Vasemu pocitaci doda novou silu).
S pranim hezheho dne,
Jirka
toto je resver root.cz - linux, open source a free software. Vas problem se tyka jineho operacniho systemu, ktery neni free a neni open source.
Pro otestovani hardwaru mohu doporucit instalaci Linuxu (Vasemu pocitaci doda novou silu).
S pranim hezheho dne,
Jirka
Jirka (neregistrovaný)
5. 7. 2005 16:51
Nový
Root.cz - linux, open source a free software
celé vlákno
Dobry den,
S pranim hezheho dne,
Jirka
S pranim hezheho dne,
Jirka
martin (neregistrovaný)
9. 5. 2008 11:33
Nový
Re: Root.cz - linux, open source a free software
celé vlákno
Už ma serú ľudia ako vy ktorí sa oháňajú tým že root.cz je len o open source a free softveri .. pozrite si poriadne patu tohto webu a nájdete tam niečo ako .. "Root.cz (www.root.cz), informace nejen ze světa Linuxu. "
Vifon (neregistrovaný)
27. 6. 2008 14:07
Nový
celé vlákno
Vráť sa do Felvidéku, drotár!!!!
JardaP (neregistrovaný)
28. 6. 2008 0:01
Nový
celé vlákno
Joj, vidim, ze Root by mel zavest povinne prihlasovani se a k ziskani konta by bylo treba projit IQ test. Uchazeci s IQ pod 80 by byli vyrazovani.
cleb (neregistrovaný)
28. 6. 2008 1:25
Nový
celé vlákno
To by byla diskriminace.
JardaP (neregistrovaný)
28. 6. 2008 14:59
Nový
celé vlákno
Povazujete-li filtraci agresivnich, nacionalistickych, zamindrakovanych blbcu s IQ tak nizkym, ze na Rootu stejne nic zajimaveho nikdy nereknou, tak ano.
bufly (neregistrovaný)
5. 7. 2005 16:59
Nový
cab
celé vlákno
To je zaujimave. Ako si dokazal nainstalovat W98 ked aj ten je dodavany v "CAB-och"?
Martin Záviš (neregistrovaný)
5. 7. 2005 17:33
Nový
Re: cab
celé vlákno
Při instalaci windows to problémy nedělá, až pak.
Vody (neregistrovaný)
5. 7. 2005 20:23
Nový
Re: cab
celé vlákno
Věř, že v HW to nebude, je to v tom nainstalovaném systému nebo v tom, co chceš nainstalovat.
Ptáš se ale na špatném místě.
Už jsi zkoušel kontaktovat podporu zákazníků Microsoftu? Mají linku, na které ti mají pomoci. Pokuď máš OEM, jsi odkázán na prodejce, od kterého ten soft máš. Tam se máš ptát.
Ptáš se ale na špatném místě.
Už jsi zkoušel kontaktovat podporu zákazníků Microsoftu? Mají linku, na které ti mají pomoci. Pokuď máš OEM, jsi odkázán na prodejce, od kterého ten soft máš. Tam se máš ptát.
#Tom (neregistrovaný)
5. 7. 2005 18:46
Nový
Univerzální řešení - nová instalace!
celé vlákno
Ta zabere vždycky. Ještě lepší je zvolit k příští instalaci nějaký lepší systém, jako je Linux, či nějaký jiný systém unixového střihu.
6. 7. 2005 12:03
Nový
Je-li chyba v HW ...
celé vlákno
... obrat se na vyrobce procesoru, motherboardu ci pameti, at ti reknou, jak v jejich HW vypnout fiicuru, ktera dekoduje FAT/NTFS filesystem a schvalne zakazuje instalaci vybranych souboru.
Pokud ti tato rada prijde jako kravina, pak asi chyba nebude v HW, ale v SW. Masli ten SW legalne, vyrobce ti jiste rad poradi, nemas-li jej legalne, smaz ho.
Pokud ti tato rada prijde jako kravina, pak asi chyba nebude v HW, ale v SW. Masli ten SW legalne, vyrobce ti jiste rad poradi, nemas-li jej legalne, smaz ho.
Marbess (neregistrovaný)
21. 9. 2006 22:14
Nový
Stejný problém
celé vlákno
Taky řeším stejný problém. Jedno instalační CD WinXP, ze kterého mám win v pracovně a druhá je na pc v dětském pokoji. Mně funguje vše bez problémů, jen v pokojíku se prostě CAB soubor nedaří nainstalovat. Píši nedaří, porotože při instalaci se někdy zastaví hned u prvního, jindy u dalšího CABu. Divný! Dnes se mi dokonce podařil nainstalovat soft, který před hodinkou prostě nešel. Zdá se mi, že za vše může paměť, jen si tím nejsem jistý! Pokud totiž instalaci pozastavím a nechám HDD dokončit práci (vyprázdnění stránkovacího souboru) a dám pokračovat, instalace se dokončí. Divný, divný, divný
one.man (neregistrovaný)
23. 9. 2006 18:56
Nový
Re: Stejný problém
celé vlákno
U mne problém vyřešila, až instalace nové verze biosu základní desky. Od té doby je vše bez problému, předtím se to chovalo stejně jak popisuješ.
Lael Ophir (neregistrovaný)
5. 5. 2008 17:11
Nový
Re: Stejný problém
celé vlákno
Doporučuji na prvním místě test paměti. Na stránce http://www.memtest86.com/ je free download. Stáhněte si Memtest86 v3.4a ISO image (zip), vypalte ten .iso image na CD, a zabootujte z něj. Test bude trvat několik hodin.
cleb (neregistrovaný)
20. 4. 2008 13:54
Nový
RE: .cab
celé vlákno
A pak nám sem ti windowsáci choděj vyprávět, jak se ve windows nic nemusí nikdy nastavovat a jak to pořád skvěle funguje...
5. 5. 2008 11:33
Nový
celé vlákno
No ... funguje... ale nedej bože, pokud člověk chce něco jiného,než standard.
- V Linuxu se stačí podívat do textových konfiguráků nebo zdrojáků, a člověk má hned ánunk :)
- M$ produkty jsou odkázány na M$DN a jí podobné, takže místo řešení problému si člověk hraje tři hodiny na čtenáře diskusních fór, aby to pak stejně vzdal :)
- V Linuxu se stačí podívat do textových konfiguráků nebo zdrojáků, a člověk má hned ánunk :)
- M$ produkty jsou odkázány na M$DN a jí podobné, takže místo řešení problému si člověk hraje tři hodiny na čtenáře diskusních fór, aby to pak stejně vzdal :)
Fil (neregistrovaný)
26. 6. 2008 15:59
Nový
celé vlákno
Stačí si stáhnout Winrar a pujde to při instalaci se oblevi seznam formátů zaškrtněte *.CAB a dokončete instalaci a mělo by to fungovat
Sten (neregistrovaný)
27. 6. 2008 11:26
Nový
celé vlákno
Dost často to nefunguje. Už mnohokrát jsem si všiml, že mnoho cab souborů pro stolní Windows jsou z mě nepochopitelného důvodu šifrované a klíč je uložen v msi template.
Školení: Linux – Firewall, Samba, VPN
Na třídenním školení se naučíte nainstalovat a spravovat Firewall a Router, SAMBA Doménový a Souborový server. Dále si zprovozníte vlastní, zabezpečený VPN server.
Podrobnější informace a přihláška