Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Hlavní navigace

openSUSE 11.0 a Xlock pred suspend to disk

Peter Fodrek
Peter Fodrek
12. 11. 2008 18:31

openSUSE 11.0 a Xlock pred suspend to disk

Nálepky: openSUSE 11.0, ACPI, suspend
Mal by som prosbu
Vie mi niekto ako v openSUSE 11.0
dosiahnut spustenie xlock pred suspend to disk aby sa session nedala po wake pouizvt bez hesla. Aj ked mam skusenosti so Slackware-om a prvy unix som pouzival v roku 1995 so ACPI suspendom som este neprisiel do kontaktu, a stracam sa v konfigurakoch
Vdaka
uživatel si přál zůstat v anonymitě
12. 11. 2008 19:03 Nový

Vyriesene

celé vlákno
vdaka rade s abicka
> V KDE k tomu můžeš použít Kpowersave, dá se to tam nastavit v Obecná nastavení/Uzamknout obrazovku.

veci funguju, ale ma to znesitelne chybicky krasy

1) lock sa musi urobit cez KPowerSave, cez KDEmenu suspend ide ale lock nejde, 2) len xlock zamkne obrazovku, screensaver-e, ale to moze byt ich natavenim, a aj tak sa mi xlock paci najviac

Na druhej strane som objavil KPowerSave, nie len ako nastroj na monitorovanie vytazenia jadier
Peter Fodrek aura:87
12. 11. 2008 19:04 Nový

Vyriesene

celé vlákno
vdaka rade s abicka
> V KDE k tomu můžeš použít Kpowersave, dá se to tam nastavit v Obecná nastavení/Uzamknout obrazovku.

veci funguju, ale ma to znesitelne chybicky krasy

1) lock sa musi urobit cez KPowerSave, cez KDEmenu suspend ide ale lock nejde, 2) len xlock zamkne obrazovku, screensaver-e, ale to moze byt ich natavenim, a aj tak sa mi xlock paci najviac

Na druhej strane som objavil KPowerSave, nie len ako nastroj na monitorovanie vytazenia jadier

Školení: Návrh a používání MySQL databáze

Naučte se používat jednu z nejrozšířenějších databází. Dozvíte se vše potřebné od návrhu až po samotné využití MySQL v projektech.

Školení pro všechny, kteří se chtějí naučit efektivně pracovat s MySQL nebo se v práci s touto databází zlepšit.

Přihláška a podrobné informace