Zdravím, takže to moje linux prekopanie zatiaľ nefunguje. K čomu som sa dopátral je že som napojil len CD romku bez hdd a nenabootovala, proste ignoracia cd romu, napojil som hdd s linuxom a to iste, išiel som to spustit s original s hdd bez siete tak ani som sa nedostal do menu aby som si mohol pušťať nahrávky, proste nič. Niečo bude na tej kontrole po sieti. Na doske su 2 Swithe tak som skúšal kombináciu (neviem na čo sú, nemám návod od dosky) pri jednom sa ten stb resetol, ale ani to nepomohlo. Aby som to rozbehal tak som to musel pripojiť na sieť a bežal dobrých 15–20 minút aby posťahoval s Tcomu čo treba. No teraz už nemám službu magio tak nefunguje. Mimochodom asi to predám a kúpim satelit s linuxom, vyzerá to ozaj na zbytočne využitý čas. Len ma na tom s..ie to že človek si kúpi zariadenie, ktoré mu je na h…o po skončení nejakých služieb.(Zaplatí človek za hardvér aj za softvér Win CE). Malo by to byť ako u mobilných operátoroch, že ti to odblokujú. Mimochodom som sa na to pýtal v tcome a tí nemajú ani páru čo po ních chcem. (aspoň tí čo som s nimi hovoril). Zatiaľ zdar, možno časom, keď veľa ľuďom to bude doma k ničomu.