Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Hlavní navigace

Názor k diskusi Opět a znova Linux vs jiný systém

mtd aura:38
mtd
28. 5. 2009 21:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RE: opět a znova linux vs jiny OS

celé vlákno

windows to samozrejme umi, kouknete ne BeTwin. ale normalni clovek tohle nepouziva.

ad atypicka konfigurace: no, on totiz ma linux tendenci vracet zpet defaultni hodnoty. takze kdyz si nastavim neco atypicky, skoro jiste mi to casem zmizi. nebo mi pri update nektery z dementnich vyvojaru odstrani z programu nektery z parametru, na kterych je ta konfigurace zavisla, takze se pak konfiguraky interpretuji blbe. a ani se dotycny blb nenamaha – napr – vypsat varovani, ze prislusna option je zastarala a ze treba casem zmizi. ostatne, tohle mi zrovna predevcirem udelala ipsec v kernelu linuxu, kdyz jsem updatoval na 2.6.24, takze jsem zabil nekolik hodin opravovanim konfigurace tak, aby to fungovalo a jeste ted ten server neni uplne funkcni. a to proto, ze tam mam atypickou konfiguraci openswanu. jojo, radosti linuxu.. ani windows se nechovaji takhle pitome.