Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Hlavní navigace

Názor k diskusi Opět a znova Linux vs jiný systém

mtd aura:38
mtd
12. 6. 2009 23:45

Re: RE: opět a znova linux vs jiny OS

celé vlákno

ad 3) pridelim si prava system a preloguji se. v linuxu se ke smazani neoznaci, nic takoveho linux neumi. pokud jde o trojana, ktery nejak blokuje smazani, tak to jde obejit i restartem, viz nastroj http://technet.microsoft.com/…b897556.aspx. a co se tyka toho ceckoveho zdrojaku – uz vas vidim, jak kontrolujete zdrojaky vetsiho programu. to proste nejde.

ad 7) na zarizeni, kde wmi nebeha pouziju ssh.

ad 11) heh, to je docela legracni cist jak jsem ovlivneny windows. naopak. jsem ovlivneny linuxem, na kterem jsem byl cca od roku 1996. a z windows jsem nadseny, protoze tam spousta veci proste jednoduse nejde udelat. programy neopravim. drivery neopravim. takze mam pokoj od reseni problemu nekoho jineho. uzasna vec, nekdy si to zkuste. toho casu a te svobody v pouzivani pocitace – oproti linuxu, kde jsem porad opravoval nejaky nefunkcni soft, protoze to samozrejme nikdo jiny neudelal. ostatni akorat kecali o svobode a moznosti opravovat chyby. a co se tyka tech moznosti, dost mi to pripomina ty kecy o svobode. stejne to nikdy neimplementuje, jsou to jen takove teoreticke kecy.