Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Hlavní navigace

Názor k diskusi Opět a znova Linux vs jiný systém

lubos
lubos (neregistrovaný) ---.customer.medialine.cz
21. 6. 2009 14:26

Re: RE: opět a znova linux vs jiny OS

celé vlákno

(A i dnes se to k ideálu ani náhodou nebliží)

Bohužel Ti musím říci aniž bych ti chtěl výše uvedený argument na adresu linuxu vyvracet,že ten z tvého pohledu lepší/použitelnější os.musím dětem reinstalovat zhruba každé 3měsíce. Je zasraný balastem a bordelem který do něj dostanou při práci s pc (net..instalace různého softu z netu).Aby se to nedělo v takové míře,tak jsem byl nucen nedávno zakoupit špičkový antv.soft Kaspersky ale jak určitě výš tak takové softy zpomalují počítač,tím že zabírájí při práci více system.prostředků. Na tom dle tvého nepoužitelném softu (linuxu) si nic takového pořizovat nemusím a ani jsem tři roky nemusel dělat nic takového jako je reinstalace pc a představ si já tam nemám ani zaplej firewall. Jak je to možný že ještě ten soft není na odpis?Pokud tvrdíš něco o linuxu,tak si aspon o něm něco přečti.(bez urážky)

Já netvrdím že ostaní os jsou horší než linux, mají svá pro a proti to je vše. Já si vybral linux a slouží mi jak jsem uvedl tři roky bez reinstalace,pádu systému a k mé naprosté spokojenosti.A vžád­ném případě to není nepoužitelný os. Distribuce jako jsou Ubuntu,Mandri­va,Debian,Suse,… se můžou s klidem měřit s jakýmkoliv op systémem. Debian se používá hojně na serverech,Mnichov pro svou správu přešel na speciálně pro něj ušité linuxové distro,linux používá francouzký parlament nebo u nás Česká pošta.Linux se používá jako ovládací soft. v různých mobilních zařízení, ve spotřební elektronice atd..Linux je prostě součástí našeho života at chceš nebo ne.