Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Hlavní navigace

Názor k diskusi Pokus o nákup firemního notebooku bez OS

Lael Ophir
Lael Ophir (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
30. 12. 2009 17:18

Re: Pokus o nákup firemního notebooku bez OS

celé vlákno

Když si ode mě nějaký potížista koupí auto, a pak chce vrátit sedačky a dostat zpátky kus ceny, tak je to samozřejmě problém. Auto jsem mu prodal se sedačkami, takže musí vrátit vše nebo nic. Pokud mě zákon nutí vrátit vzít sedačky zpět a vrátit jejich cenu, tak těm potížistům vyjdu vstříc jen tolik, kolik je nezbytně nutné. Vy byste to dělal jinak?

Alza.cz dnes nabízí asi 130 modelů počítačů bez OS nebo s Linuxem (zřejmě všeho všechny bez OS). Pokud se vám nelíbí nabídka zboží na trhu, můžete si otevřít vlastní shop. „Vyřídí“ si to s vámi trh – zákazníci budou kupovat právě a jen to, co kupovat chtějí. Pokud se nebude Linux prodávat (a on se neprodává), tak vy budete tvrdit „je za tím spiknutí židů, zednářů a Microsoftu“, kdežto všichni ostantí budou vědět, že jste své zboží prostě nebyl schopen prodat.

Než budete dále mluvit o ekonomice Linuxu, nechcete si zjistit, jak je financovaný vývoj? Zřejmě máte nějaké romantizující představy :)
http://www.root.cz/…zory/330265/