Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Hlavní navigace

Názor k diskusi Pokus o nákup firemního notebooku bez OS

pravdokop - aura:68
1. 1. 2010 2:18

Re: Pokus o nákup firemního notebooku bez OS

celé vlákno

Pochopit výše popsané je pro mne mnohem jednodušší, než si myslíte. Přesto s tím nesouhlasím, zbytečně celou věc komplikujete.

Moje mnohonásobná PRAKTICKÁ ZKUŠENOST(!) je taková, že je mnohem jednodušší a rychlejší nainstalovat na PC Linux, než Widle. Navíc je dnes módní nic neinstalovat ale jen dodávat instalační soubory (na CD nebo na HD). HW, který budu prodávat, bude samozřejmě Linux-kompatibilní. Nekompatibilní shity mne nezajímají.

Moji prodavači budou prodávat, ne prezentovat. Přesto jsem přesvědčen, že budou schopni poradit zákazníkům mnohem lépe než to dnes umí prodejci Widlí, i díky otevřenosti Linuxu oproti uzavřeným Widlím. Mimochodem, poradil Vám někdy něco kloudného Mrkvosoftí telefonní support?

Takže sečteno a podtrženo: Na Widlích vydělám totéž co specializovaný prodejce Widlí a navíc uspokojím všechny linuxové zákazníky (a těch není málo: lidé kupují PC i pro servery, jak nakonec sám píšete).

Výše popsané pro Vás určitě není těžké pochopit, chce to jen zbavit se mantry „vše co dělá Microsoft je OK“.