Ja: „A ak ich je potrebne nastavit (pretoze bez nich sa neda pracovat, alebo seriozne pracovat), ja tvrdim, ze k nim .exe stouratko (ci iny sposob) existuje“
Ty: „Najdi mi stouratko, ktere modifikuje casove konstanty browsingu (napr. jak casto se pocitac hlasi ostatnim, jak dlouho trva, nez vypnuty pocitac vymizi z browse listu. Stouratko, ktere odstrani uzivatele z Welcome screenu a udela z nej „skryteho uzivatele“. A zrovna by se mi hodilo stouratko, ktere zkrati cas, po kterem se rozbaluji submenu ze start menu“
Vysledok: vidim, ze kazdy z nas za serioznu pracu povazuje nieco ine. Nenahnevaj sa, ale pre majoritu ludi je tvoja seriozna praca len neproduktivnou zabavcickou- oni sa nepotrebuju hrajkat tak ako ty so systemom a potom nadavat. Myslim, ze sme prisli na koren veci – nedorozumenie, co je pre vas praca a co je pre drvivu vacsinu inych uzivatelov praca. Naviac, korportane prostredie pouziva Windows Professional a nie Windows Home a pracuje sa v domene a nie vo workgroup-e.
Mozeme to teda skoncit nasledovnym tvrdenim: mas inu oblast ‚produktivnej cinnosti‘, odlisnu od mnoho ludi, preto ti registre nikdy vyhovovat nebudu, lebo sa v nich budes musiet vrtat. Pre drvivu vacsinu ostatnych to neplati, nikdy zasahovat do registrov nepotrebuju. Ak existuje naozaj prekazka v praci, vacsinou na to najdes klikatko.