Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Hlavní navigace

Vlákno názorů k diskusi Jak hledáte práci v IT?

qwertz
qwertz (neregistrovaný) 193.86.154.---
8. 2. 2010 22:55

Re: nemám práci

Takovéto schopnosti jsou úplně dostatečné na učitele informatiky, zkus se poptat na školách. Je potřeba to trochu zveličit, jako správa/administrace windows (aspoň nainstalovat to umíš ne?) pokud umíš i něco na linuxu tak to může být výhoda. Bohužel si myslím, že většina míst už bude obsazená …

PF
PF (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
8. 2. 2010 23:07

Pro učení určitě. Jako učitel jsem kdysi (2002) nastoupil i bez znalosti toho Wordu. Řekl jsem, že texty píši v TeX. K tomu jsem vzal ještě fyziku (mám magisterský stupeň v inženýrské fyzice), určitě to bude chtít i universitní diplom, a možná budou trvat na pedagogickém minimu, hlavně když budete chtít plný úvazek.

8. 2. 2010 23:11

No jednou sem přeinstaloval Windows XP klikáním na next :-). Co znamená umět Linux? To moc nechápu, co se tím myslí. Jestli se tím myslí znát obsahy konfiguráků, tak to snad neví nikdo :-).
Neví někdo kde třeba inzerujou školy? Na práce.cz nebo jobs.cz je myslím prd.

NN
NN (neregistrovaný) ---.uiv.cz
9. 2. 2010 9:01

Bez spatky do skoly.

NN

PF
PF (neregistrovaný) ---.net.upc.cz
9. 2. 2010 10:37

školy inzerují nejvíc na úřadech práce. Zkus třeba Anonci (pokud to stále vychází).

backup
backup (neregistrovaný) ---.dip0.t-ipconnect.de
9. 2. 2010 12:15

…že většina míst už bude obsazená …

to je pravda, ale od toho jsou tady znami. Bezne se to dela tak, ze si clovek vezme seznam spoluzaku ze zakladni nebo stredni skoly a orientuje se na tech, kteri byli jiz tenkrat stranicky orientovani (funkce v SSM, kandidat strany apod.). Maldsi kolegove musi samozrejme pozadat rodice, aby se po podobnych lidech poohlidli. No a pak je to uz jednoduche, nejaky takovy clovek sedi urcite na odpovidajici pozici (dnes patrne s jinou legitimaci)