Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Hlavní navigace

Vlákno názorů k diskusi Doporučte kvalitní VPS hosting

Michal
Michal (neregistrovaný) ---.191.broadband13.iol.cz
25. 2. 2010 23:07

Re: Doporučte kvalitní VPS hosting

Zdravím, www.vas-hosting.cz vám určitě doporučuju měl jsem tam VPS Profi týden na testování. Během té doby mi pomohli s transfery domén, konfigurací serveru atd. atd. a bez příplatku. Na VPS máme nějaké magenta hlavně www.asics.as.

Jo a ta jejich administrace je výborná, žádný plesk nebo podobná patlanina.

Aleš Krejčí
26. 2. 2010 14:21

ano, vas-hosting vypadá velmi slušně ;-)

Steinsel
Steinsel (neregistrovaný) ---.perfect-privacy.com
26. 2. 2010 19:39

Vidím, že je to další z firem, která používá ICQ ke komerčním účelům, i když to licenční smlouva výslovně zakazuje. Jabber kontakt samozřejmě žádný. Pro jistotu.

Ceny jsou lehce podrazácké, protože se u jednotlivých tarifů sice zobrazují jako měsíční platby, ale příslušná cena platí pouze při objednávce na rok. Vím, že to nedělá jen tahle firma, ale já to prostě vnímám jako podraz, i když je to v ceníku rozepsáno.

Také by mne zajímalo, jak moc „neomezené“ přenosy skutečně jsou, tedy co se stane, pokud tam nasadím server, který bude generovat opravdu masivní traffic. Bude to i pak „neomezené“?

Honza
Honza (neregistrovaný) 88.103.71.---
5. 3. 2010 16:09

Dobry ,

p.s. http://desingby.cz

Michal
Michal (neregistrovaný) ---.nk355.tr.ecic.cz
8. 3. 2010 13:50

Silně nedůvěryhodné! (Ne kvůli cenám, ale kvůli tomu, že se za sebe stydí. Nebo jsem snad někde kontaktní informace přehlédl?)