Internet Info, s.r.o. Lupa Měšec Podnikatel Root Zdroják DigiZone Slunečnice Vitalia TopDrive KupDnes Navrcholu NovýTarif Dobrý web Weblogy Woko Jagg Computer.cz SK: MojeLinky

Hlavní navigace

Instalace programu po spuštění počítače

Vaclav Kumpoldt
Vaclav Kumpoldt
8. 2. 2006 11:25

Instalace programu po spuštění počítače

Nálepky: windows
Mám tento problém, nevím sice jak ale po spuštění počítače se mi pokaždé chce nainstalovat nějaký program PhotoGallery, a chce to po me disk CD. Nejsem si nijak vedom ze bych neco takoveho chtel a presto se mi to porad hlasi. Nevite nekdo jak se toho zbavit, protoze ja opravdu nevim co se chce nainstalovat a jaky disk to chce ale WP to nejsou to jsem zkousel. Diky
O Simaban Lidan aura:51
8. 2. 2006 11:33 Nový

Jaka je to verze Linuxu...?

celé vlákno
...chtelo by se zeptat. Ale tusim, ze to nebude Linux, freeBSD, ani Solaris.

Nevim, co je to za soft, poradil bych ti nasledujici: vezmi google a pohledej, zda to neni nejaky malware, ktery by se tak projevoval. Pokud neni, jdi do ovl. panelu, "Pridat nebo ubrat programy" a zkus ho tam najit a explicitne odinstalovat. Pokud h tam nenajdes, ujisti se, ze to neni soucast MS Office, protoze ty defaultne spoustu veci nechavaji na "instalovat pr prvnim pouziti", tzn. ze kdyz si pak office vzpomenou, ze nejakou takvou cast potrebuji, ze vseho nejdriv chteji doinstalovavat...

A samozrejme univerzalni rada - mel by sis byt vedom, co jsi instaloval. Samo od sebe se instaluje maloco.
vkump
vkump (neregistrovaný)
8. 2. 2006 11:47 Nový

Re: Jaka je to verze Linuxu...?

celé vlákno
Mam XP, office jsem zkousel, myslel jsem ze je to pozustatek po preinstalovani Windows ale taky nic a nic jinyho nez Windows jsem neinstaloval, tak fakt nevim. Jinak diky.
8. 2. 2006 11:53 Nový

celé vlákno
Hmmm, mluvis o instalaci Windows jako o rannim cteni novin - jak myslis, ze jsi "preinstaloval Windows" a mas tam po tom nejake pozustatky?

Provadels upgrade na XP z neceho starsiho a ty stare jsi temi novymi proste preinstaloval? To myslim ale obecne neni moc dobry napad, to podle mne nikdy nemuze vest k nicemu dobremu. Myslim, ze cistsi je nainstalovat uplne nove ciste Windows (k cemuz samozrejme patri prazdny cilovy disk, zadne stare mrtvoly v "program files" a tak.)
8. 2. 2006 11:54 Nový

celé vlákno
Toz prover ty nainstalovane aplikace a zkus to odstranit, nebo nech stroj projet AdAwarem, ci necim podobnym.

A pokud jsi opravdu "preinstaloval windows" na bezicim systemu, rekl bych, precti si neco o sprave OS.
Michal Kočárek
5. 5. 2008 10:56 Nový

celé vlákno
Start / Spustit / msconfig / karta [Po spuštění]

Tady se podívejte, co z toho asi vypadá, jako spuštění instalace toho programu. Až to najdete, otevřete si

Start / Spustit / regedit

a najděte v panelu vlevo tu složku v registrech, která je v msconfigu v posledním sloupci u toho programu, který chcete odstranit. (HKLM = HKey_Local_Machine, HKCU = HKey_Current_User, atd.)

Poté odmázněte v registrech ten řádek, který se jmenuje stejně, jako ta položka z msconfigu, kterou chcete odstranit. Jako hodnota toho řádku bude cesta ke spustitelnému souboru.

Samozřejmě, při těchto operacích je potřeba používat mozkovou kůru, protože hrabání se v registrech není jen tak, tak doporučuji dát si pozor, ať nesmažete něco omylem. Nebo předtím nastavit alespoň Bod obnovení systému.
DNA
DNA (neregistrovaný)
8. 2. 2006 11:39 Nový

lol

celé vlákno
nevim sice jak se toho zbavit, třeba přeinstalovat Windows, nebo nainstalovat nějaký antiadware, ale musím říct, že jsem se dlouho tak nenasmál :o))))
Culibrk
Culibrk (neregistrovaný)
8. 2. 2006 12:09 Nový

Re: lol

celé vlákno
Jo. :-) Chtel psem mu napsat, at se pomoci ps podiva odkud se to spousti, xkill-em kilnul a z disku smazal. :-)
Ale vazne:
1. Odkud se ten instalator spousti. Muze to byt lehke, nebo taky ne. Podivat se do skupiny spusteni po startu a z tama to vyhodit. Jestli to tam nebude, pak nekde v registrech (asi bych zacal hledanim retezce "startup" v nazvu klice)
2. Vymazat zaznam s pozadavkem spusteni tohoto exe
3. Vymaz exe z disku
4. Nez neco odkliknu, radeji si precist co to pise. Nekdy to nepomuze, pak je lepsi neinstalovat kazdou kravinu, kterou uvidim. To pomaha uplne nejvic. Alespon na Widlich. :-)
Filip Dominec
Filip Dominec (neregistrovaný)
8. 2. 2006 19:55 Nový

Zeptej se pana Plešingera, ten tomu rozumí :)

celé vlákno
(BTW: co čekáš, že ti na problém s Windows odpoví na _linuxovém_ fóru? Ja jsem dneska ale lump jizlivej, co?)
uživatel si přál zůstat v anonymitě
28. 11. 2006 22:36 Nový

pro budoucí

celé vlákno
Vím, že už tento tread není aktuální, ale taky se mi stávalo podobné a PhotoGallery je součástí instalace softwaru od HP (tiskárny atd.), stačí pouze vložit cd a v setup/photogallery je příšlušný .msi soubor ;)
Jane
Jane (neregistrovaný)
24. 3. 2007 13:52 Nový

Re: pro budoucí

celé vlákno
!!!TEN HAJZL!!!!! Myslím to HáPéčko. Konečně mně to nebude mučit. Mně to naskakoval vždy když jsem spustila nějaké video. Bože končí mé sebemrskačství já svímu compíku nic neudělala. Heleluja a díííík
Jarys
Jarys (neregistrovaný)
10. 3. 2008 13:49 Nový

Já mám ten samý problém

celé vlákno
čert aby to vzal,kdo pomůže?
Petr Krčmář aura:98
10. 3. 2008 13:56 Nový

Re: Já mám ten samý problém

celé vlákno
Zřejmě jste si nepřečetl celou diskusi, protože v ní je řešení.
Jarys
Jarys (neregistrovaný)
10. 3. 2008 14:15 Nový

Už to mám

celé vlákno
PhotoGallery je součást SW scanneru,ten se nainstaluje,pokud instalujete dle návodu.Až se Vám objeví hláška" vložte CD" Takže vemte instalační CD scanneru,otevřte si podadresář SETUP - PhotoGallery, najděte si instalačku,a odklepněte.Zkuste jestli se to povede.Mně se to povedlo.K chybám dochází,pokud odinstalováváte něcoco souvisí s fotogalerií.Radši nemazat knihovny a přeskočit.
gino
gino (neregistrovaný)
5. 8. 2008 9:31 Nový

RE: Instalace programu po spuštění počítače

celé vlákno
prosim te podivej se jakou mas nainstalovanou tiskarnu a az nastartujes pocitac a nabehne ti to dej tomu CD od te tiskarny me se to delalo u HP
libuska
libuska (neregistrovaný) 62.39.70.---
25. 10. 2009 18:39 Nový

Re: Instalace programu po spuštění počítače

celé vlákno

nemam funkci na pocitacu abi hral cedecko

nhx
nhx (neregistrovaný) ---.22.broadband2.iol.cz
25. 10. 2009 19:35 Nový

celé vlákno

:-) :-)

radyn
radyn (neregistrovaný) ---.59.broadband7.iol.cz
9. 3. 2010 21:19 Nový

celé vlákno

Co to CD zkopírovat na flash a spustit ten program z flešky pomocí souboru s exe. příponou.

Školení: IP v 6 na Linuxu

Tento krátký kurz je určený speciálně pro zkušené správce sítí IPv4, kteří se chtějí seznámit s nastupujícím internetovým protokolem IPv6.

Platforma: Linux

• Adresace
  • Link-local adresy
  • Dynamické přidělování adres
  • a další

Podrobnější informace a přihláška