...chtelo by se zeptat. Ale tusim, ze to nebude Linux, freeBSD, ani Solaris.
Nevim, co je to za soft, poradil bych ti nasledujici: vezmi google a pohledej, zda to neni nejaky malware, ktery by se tak projevoval. Pokud neni, jdi do ovl. panelu, "Pridat nebo ubrat programy" a zkus ho tam najit a explicitne odinstalovat. Pokud h tam nenajdes, ujisti se, ze to neni soucast MS Office, protoze ty defaultne spoustu veci nechavaji na "instalovat pr prvnim pouziti", tzn. ze kdyz si pak office vzpomenou, ze nejakou takvou cast potrebuji, ze vseho nejdriv chteji doinstalovavat...
A samozrejme univerzalni rada - mel by sis byt vedom, co jsi instaloval. Samo od sebe se instaluje maloco.
Vlákno názorů k diskusi Instalace programu po spuštění počítače
vkump (neregistrovaný)
8. 2. 2006 11:47
Re: Jaka je to verze Linuxu...?
Mam XP, office jsem zkousel, myslel jsem ze je to pozustatek po preinstalovani Windows ale taky nic a nic jinyho nez Windows jsem neinstaloval, tak fakt nevim. Jinak diky.
8. 2. 2006 11:53
Hmmm, mluvis o instalaci Windows jako o rannim cteni novin - jak myslis, ze jsi "preinstaloval Windows" a mas tam po tom nejake pozustatky?
Provadels upgrade na XP z neceho starsiho a ty stare jsi temi novymi proste preinstaloval? To myslim ale obecne neni moc dobry napad, to podle mne nikdy nemuze vest k nicemu dobremu. Myslim, ze cistsi je nainstalovat uplne nove ciste Windows (k cemuz samozrejme patri prazdny cilovy disk, zadne stare mrtvoly v "program files" a tak.)
Provadels upgrade na XP z neceho starsiho a ty stare jsi temi novymi proste preinstaloval? To myslim ale obecne neni moc dobry napad, to podle mne nikdy nemuze vest k nicemu dobremu. Myslim, ze cistsi je nainstalovat uplne nove ciste Windows (k cemuz samozrejme patri prazdny cilovy disk, zadne stare mrtvoly v "program files" a tak.)
8. 2. 2006 11:54
Toz prover ty nainstalovane aplikace a zkus to odstranit, nebo nech stroj projet AdAwarem, ci necim podobnym.
A pokud jsi opravdu "preinstaloval windows" na bezicim systemu, rekl bych, precti si neco o sprave OS.
A pokud jsi opravdu "preinstaloval windows" na bezicim systemu, rekl bych, precti si neco o sprave OS.
5. 5. 2008 10:56
Start / Spustit / msconfig / karta [Po spuštění]
Tady se podívejte, co z toho asi vypadá, jako spuštění instalace toho programu. Až to najdete, otevřete si
Start / Spustit / regedit
a najděte v panelu vlevo tu složku v registrech, která je v msconfigu v posledním sloupci u toho programu, který chcete odstranit. (HKLM = HKey_Local_Machine, HKCU = HKey_Current_User, atd.)
Poté odmázněte v registrech ten řádek, který se jmenuje stejně, jako ta položka z msconfigu, kterou chcete odstranit. Jako hodnota toho řádku bude cesta ke spustitelnému souboru.
Samozřejmě, při těchto operacích je potřeba používat mozkovou kůru, protože hrabání se v registrech není jen tak, tak doporučuji dát si pozor, ať nesmažete něco omylem. Nebo předtím nastavit alespoň Bod obnovení systému.
Tady se podívejte, co z toho asi vypadá, jako spuštění instalace toho programu. Až to najdete, otevřete si
Start / Spustit / regedit
a najděte v panelu vlevo tu složku v registrech, která je v msconfigu v posledním sloupci u toho programu, který chcete odstranit. (HKLM = HKey_Local_Machine, HKCU = HKey_Current_User, atd.)
Poté odmázněte v registrech ten řádek, který se jmenuje stejně, jako ta položka z msconfigu, kterou chcete odstranit. Jako hodnota toho řádku bude cesta ke spustitelnému souboru.
Samozřejmě, při těchto operacích je potřeba používat mozkovou kůru, protože hrabání se v registrech není jen tak, tak doporučuji dát si pozor, ať nesmažete něco omylem. Nebo předtím nastavit alespoň Bod obnovení systému.