Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Barnes & Noble chce antimonopolní tažení proti Microsoftu od Lael Ophir - 5) Pokud je řeč o Oraclu, proč hovoříte...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 11. 2011 15:47

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    5) Pokud je řeč o Oraclu, proč hovoříte o "nakradených miliardách MS a jejich primitivní a obludné agendě"? Nespojuje se vám v hlavě něco co by se spojovat nemělo? :)
    Ano, soud Oracle vs Google nezačal. Jistě jste si také všimnul, že nezačalo ani řízení DoJ vs MS iniciované B&N. Že by Oracle odešel s bez úspěchu je velmi nepravděpodobné. I MS dostal pořádně po čumáku, když si dovolil neimplementovat Javu kompletně a správně.
    Část těch patentů je neplatná? Jak to myslíte? Byly uděleny, jsou tedy platné. Je samozřejmě možné je přezkoumat. Máte snad nějaké informace o tom proč by měly být přezkoumány, a jak to případně dopadne?

    Váš přístup dokonale ukazuje to vyjádření o i4i. Když MS vyžaduje po někom respektování patentů, je to krádež, patenty jsou lživé atd. Když někdo vyžaduje respektování patentů po MS, tak je to naopak naprosto v pořádku, a MS je ten co krade a loupí. Je vás názor absurdní? Samozřejmě. Tedy dokud to člověk nezjednoduší na "je jedno co kdo dělá, na vině je vždy MS". Pak to začne dávat smysl.