Hlavní navigace

Názor ke zprávičce BSA: více než polovina uživatelů používá nelegální software od Radovan - Pokud vím, tak "mazání z mapy" se objevilo...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 5. 2012 16:45

    Radovan (neregistrovaný)

    Pokud vím, tak "mazání z mapy" se objevilo až po přeložení do angličtiny, v originálu se mluvilo o "propadlišti dějin". Připomíná mi to jistý dávný pokus sovětských lingvistů, akorát že ten nebyl zneužitý ke lživé propagandě.

    Naopak by stálo za to zmínit jistý sionistický (v českém překladu židofašistický) režim, který ústy svého ministra obrany vyhrožuje bombardováním evropských měst raketami, pokud vlády nebudou tančit tak jak oni pískají. A na rozdíl od svého perského souseda, který už šest století nikoho nenapadl, má sice krátkou, ale velmi bohatou historii útoků na své sousedy a vraždění civilistů ve velkém, dokonce své válečné zločince, teroristy a masové vrahy za odměnu jmenuje premiéry.

    A stejně jako v minulosti, pro zvůli mocných, ať už politiků, či finančníků, stejně tak jako když v roce 1934 "světové židovstvo" jejich ústy vyhlásilo válku Německu až do úplného zničení (skoro se jim to splnilo), to zase odskáčou jen obyčejní lidé. A to i díky takovým jako jste vy, kteří hltají a šíří oficiální brainwashing, takže vám blahopřeji, zasloužil jste se o budoucí smrt milionů lidí, jste skutečná osobnost!