Hlavní navigace

Názor ke zprávičce BSA: více než polovina uživatelů používá nelegální software od Jarda_P - 1. Vidim, ze mate tehdejsi Iranskou ustavu nastudovanou...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 5. 2012 12:48

    Jarda_P

    1. Vidim, ze mate tehdejsi Iranskou ustavu nastudovanou do posledniho odstavce. Nejaky odkaz, ktery by potvrdil, ze Mosadeq kecal a pravdu mate vy, by nebyl? BTW, neprekazi vam skutecnost, ze Pahlavi Mosadeqa odvolal na pozadavek americkych a britskych agentu? A ostatni aktivity tajnych sluzeb vam take nevadi? Vse podle vas probehlo zcela koser zpusobem?

    2. 16 % za to, ze vam nekdo vycerpava nerostne bohatstvi, je dost smesne. Investorovi by se investice jiste bohate vyplatila i pri 50 % podilu. Urcite dokonce i pri mensim. Neni pravda, ze Iranci do produkce ropy nic neinvestovali. Investovali neobnovitelne zasoby ropy. Penize jsou obnovitelne. Jsou to potistene papirky nebo typicky jen fiktivni cisla v pocitaci.

    Pri smene koralku za jine veci nebyl pristup obchodniku takovy, ze nabizeli Indianum hodnotu za hodnotu a v rozumnem a pro obe strany prijatelnem smennem pomeru, ale v podstate bezcenny smejd ve smesnem mnozstvi za neco, co je podstatne vzacnejsi a cennejsi a nepochybne i Indianum nakukali, ze se jedna o neskutecnou vzacnost, ne o neco, co se vyrabi za par supu ve velkem mnozstvi. To nebyl obchod, ale podvod na lidech, kteri neznali hodnotu veci. Neco na zpusob toho, kdyz podvodnik vylaka na senilni starence dum za cenu shnileho kurniku a pak ji vykopne na ulici. Coz jiste ani vy nebudete nazyvat obchodem, jak cinite v pripade Indianu. A sejddiri z Evropy si pak mnuli ruce, jak ty burany napalili, az z toho meli puchyre.