Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Budoucnost projektu Thunderbird je nejistá od pedro - Ad FATFS - nezdá, dělá to i na...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 7. 2007 15:47

    pedro (neregistrovaný)
    Ad FATFS - nezdá, dělá to i na NTFS

    Ad něco shnilého ve Windows - ano, něco je shnilého, ale ne na jednom počítači, ale na 150-ti. Ve Windows roste swap do obludných rozměrů a týden na to čekat nemohu.

    Ad automatické vytvoření indexů - ano, vím, že se automaticky vytvoří. Ale trrvváá to.

    Ad výběr OS - bohužel, to není moje věc, tento OS byl vybrán mým nadřízeným za mého hlasitého nesouhlasu. Zdůvodnění bylo, jak tradiční, že ho používají "všichni" :-(.

    Popisoval jsem REÁLNÉ problémy, které přináší ve Windows použití Seamonkey, jak se mě tu na to někdo ptal. Samozřejmě nejraději bych dal všude Linux a KDE s Kmailem. Až na několik málo přiblblých aplikaci, které jsou jen pro Windows, je možné ho nasadit (SAP má linuxového klienta, používám a funguje OK, další velká aplikace je v Javě). Jenže to nejde, protože přeci firma Microsoft je velká firma a kdyby se něco stalo, tak máme záruky Velké Malé. To, že žádné záruky ve skutečnosti nejsou, bohužel nejsem schopen mému nadřízenému už několik let vysvětlit. Sice vidí na vlastní oči, že s Windows jsou pořád problémy a s Linuxem tak maximálně hardware, ale věří spíše reklamám a tlaku reklamních letáků, než vlastním očím.