Hlavní navigace

Názor ke zprávičce DDoS odstavil švédské vládní servery i místní média od Lol Phirae - Ad karavana "uprchlíků" bez dokladů, bez identity, včetně...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 3. 2016 18:15

    Lol Phirae (neregistrovaný)

    Ad karavana "uprchlíků" bez dokladů, bez identity, včetně teroristů a válečných zločinců, ta nekontrolovaně táhne dál - fakt? Rakousko zavřelo hranice, balkánské státy následně také, a uprchlíci zůstávají v Řecku.

    Itálie, Španělsko, už táhnout i přes Rusko (do Skandinávie).

    Na místě je zima, prší, kemp má příšerné hygienické podmínky, a dva uprchlíci se už na protest upálili. To asi museli hodně chtít "na dovolenou", co myslíte?

    Ano, vždyť si ji přece zaplatili. O kempu nebyl řeč, byly jim slíbeny byty a auta u Angely. Takže samozřejmě se přece nebudou stěhovat třeba do k tomu určených ubytoven v Řecku, což jim je neustále nabízeno. Prostě Řecko je fuj a hrozně nebezpečné, je nutno prchnout do daleko chudší Makedonie.

    Vámi linkovaná Brigitte Gabriel samozřejmě necituje žádné zdroje. Zato je známá svými extrémně islamofobními postoji, nabádáním k netoleranci a násilí

    Tak správně. Hlavně rychle onálepkovat. Já nevím, jaké zdroje byste chtěl citovat. Celá tzv. mlčící menšina byla, je a bude jednoduše irelevantní. To je ostatně ta stejná "mlčící menšina", který skrývá teroristy v Bruselu a jinde. Ona není ani tak mlčící, když se sejde řádný dav, tak si dodají kuráže a uctívají oběti terorismu na fotbalových stadionech třeba hulákáním "Allahu Akbar". Prostě civilizace jak má být. Určitě je výborný nápad zrušit jim víza a nejlépe je ještě přijmout do EU. A vůbec nejlepší nápad je udělat z nich pračku nelegálních uprchlíků a ještě jim za to platit.

    No, abych to definitivně uzavřel - ať si svoje problémy řeší sami doma. Jakýkoliv pokus o civilizování těchto "kultur" skončil katastrofou a stavem horším, než který tam panoval předtím. Jejich boj a jejich problém. Po svržení tzv. nenáviděného diktátora, který tam byl schopen udržet pořádek, si v rámci hraní na demokracii zvolí toho největšího náboženského vymaštěnce a pak se začnou mydlit mezi sebou. Prd demokracie, tam funguje akorát dlouhý bič a malý dvůr. Nemám žádnou touhu jim pomáhat, natož si nechat podobné "hodnoty" importovat do evropské civilizace.