Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Intel také ukázal telefon s Androidem a Debianem od Jarda_P - Čekal bych, že takový telefon si koupí právě...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 2. 2016 20:27

    Jarda_P

    Čekal bych, že takový telefon si koupí právě lidé, kteří _ne_chtějí nahrávat kalendář do Googlu.

    Nikdo nebude vyrabet founy jen kvuli par tisicum geeku. Takze ten telefon musi oslovit jak masy, co chteji mit supertajna data u NSA, tak geeky, co chteji mit data na Owncloudu nebo necem.

    Na Lightning pro Thunderbird vam sere pes. Thunderbird je patologicky zabugovana monstruozni sracka s chybami, ktere chronicky nikdo neopravuje. Takze predstava, jak si ke Claws Mail jeste startuju Thunderbird, abych si diky Lightningu mohl neco zapsat do kalendare, me laka jeste mene, nez delat to na webu. Krome toho se zda, ze Lightning podporuje akorat Google kalendar, coz rade lidi, kteri pouzivaji jine sluzby, nemusi vyhovovat. BTW, ti pitomci z Moziily tam ani nejsou schopni napsat, jake kalendare jsou podporovany a clovek musi na Wikipedii.

    Linux potrebuje neco jako Solcalendar na Androidu, tedy nezavislou kalendarovou aplikaci. A idealne nezavislou na nejakem konkretnim DE, zejmena pak ne KDE, Unity nebo Gnome, aby se to cloveku veslo na disk a do pameti a nestartovalo to ctvrt hodiny.