Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Jak (ne)funguje IT infrastruktura úřadů práce od and - Dokument jsem precetl cely a chci se obratit...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 2. 2012 22:36

    and (neregistrovaný)

    Dokument jsem precetl cely a chci se obratit na stranu opozice k ostatnim diskutujicim. Na mne z dokumentu cisi zafunene bahno na jednom statnim urade, kde se vsichni tituluji, ale dokument s hlavou a patou je tezke z nich dostat. Pohoda a klidek se softwarem co tu mame uz 15 let je fajn, dodavatele dobre zname. Neudrzena nasranost se proleva celym dokumentem - ve smyslu sebrali nam neco co fungovalo, ted tu mame neco noveho a nefunguje nic. Bbbeeee, vzbourim cele piskoviste!

    A zkusim poslat otazku do plena - co ten OKsystem s nerozdelenou pul miliardou zisku? Pan hlavni majitel si bydli fajn, zbytek vlastniku urcite taky. Jak se to zrcadli ci bude zrcadlit oproti nakladum na novy system?

    Nevim. Nemyslim si, ze nekdo ze zde diskutujicich vcetne mne, ma dostatek informaci na zhodnoceni cele situace. Zarazi mne ze danni pracovnici IT se nedokazi pod dokument ani podepsat.

    PS Neni to nahodou jen provokace???