Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft chce vlastní oficiální open-source licence od abyssal - Ne, AdobeReader dělali profesionálové a Ti vědí, jaká...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 7. 2007 3:18

    abyssal (neregistrovaný)
    Ne, AdobeReader dělali profesionálové a Ti vědí, jaká je realita Linuxu. Vědí o tom, že napsat program, který by běžel na všech distribucích Linuxu je utopie a tak předepsali distribuce a jejich verze, na kterých zaručili funkčnost. S tím, že to samozřejmě může fungovat i jinde, ale nezaručují to.

    Programatori jsou profesionalove a vedi, ze staci X a gtk >= 2.4 (ze je v requirementoch napisane nieco ine, je druha vec). Podobne ako autor ziadneho software pre Windows nezarucuje, ze to bude fungovat s urcitym patchsetom (a ze na kazdom fungovat nebude, to je realita s vyvojom sw).

    No schvalne na kolkych distribuciach linuxu to nefunguje. A dajte to do pomeru k poctu existujucich distribucii linuxu a vyjde Vam uplne nepatrne percento. - parafraza na ine vlakno, neni to nejake podobne?:

    No schválně kolik programů se rozbilo přechodem na Visty :-) A dejte to do poměru k počtu existujících programů pro Windows a vyjde Vám zcela nepatrné procento.