Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Wikipedie debatuje nad obrázky v článku Rorschachův test od Izak - Mas nejakou osobni zkusenost ? na me si...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 7. 2009 10:40

    Izak (neregistrovaný)

    Mas nejakou osobni zkusenost ? na me si zkouseli svoje dovednosti hezci hajzlici, dokud me nedostali do ruky lidi, kteri mi vysvetlili a ukazali, jak to funguje.

    A ted? tito lidi co to na me zkouseli se me bud boji, nebo uz neziji, zpusobili si tezkou dusevni poruchu, ktera se pak projevila divnymi chorobami, nad kterymi lekari zasli a nevedeli co s tim, zase dobre jim tak, meli me nechat byt.

    Chemie, to je hezka picovina, psycholog, ktery neuznava dusi a neni ochoten uznat, ze clovek byl stvoren bohem je ubozak! Tihle sarlatani neleci, ale snazi se opravit dusledek neceho, misto opravy priciny.

    Chemii mi pripomen, az dostanu nejaky zanet, nebo virus a ne psychicke problemy zpusobene bud okolim, nebo vlastni nevyrovnanosti. A vetsina tezkych problemu je zpusobena jen a pouze okultizmem, ktery zde praktikuje naprosta vetsina lidi a mysli si, ze je to nevinna hra, kolik lidi chodi ke kartarce … ja nevim, nekdo tady je idiot, jak muzou karty vykladat budoucnost ? … nemuzo co, a co takhle zlo, rikejme mu treba satan … co z toho je pravdepodobnejsi, zvlaste, kdyz to skutecne funguje ? … no a takovy clovek je pak pohlcen do pover, bez kartarky neudela zande rozhodnuti a je v moci zla, bude pak delat jenom to, co jeho novy pan chce.

    Studoval jsi jak pracuji sekty ? jak funguje okultizmus ? dokonce i tzv. cerna magie funguje, akorat se clovek sam znici.