Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Windows 7 a 8 definitivně končí s nabízením Windows 10 od NULL - @ nobody Kdo ví, co tím startem myslel a...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 9. 2016 16:45

    NULL (neregistrovaný)

    @ nobody

    Kdo ví, co tím startem myslel a co o tom vůbec ví, protože já mám i7 "mobile HQ" + SSD I/O ~400/~400 s Debianem a WIn10 na dualbootu. A jk to u mě vypadá?

    Debian mám mnohme více zaplněný. Win 10 sice naběhne dříve, jenže jenom login screen. JAkmile se ale přihlásím, tak už se to točí a točí a to tam mám jenom Skype a musel jsem projít manuálně volby, abych povypínal všechny ty srance, které si naprosto drze při instalaci usmyslely bez zeptání, že se bubou zapínat na startu a ještě aby toho nebylo málo, občas se něco zase aktivuje. Třeba ten zjebaný Skype ( práce :-((( ). No a pak, to začne ještě s masivním hukotem kontroloat aktualizace, přesto že jsem se je pokusil vypnout, ale tak úplně se nepodařilo. Asi budu muse jěště zabojovat.
    Za to na Debianu, mi hned, několik vteřin, asi 5-10 naběhne logini screen, zadám a asi z a2 vteřiny je hotovo a můžu dělat co chci . . . .

    Toliko každodenní zkučenost. Není "Linus" ten otrapa Ophir? Nemá o tom moc páru, ale kidat pod každé vlákno poloreklamní kecy to ano .... ;-))