Hlavní navigace

Názor k článku Aktuálně: jak je to se smazáním archivu domény .cz? od Lenin POWER! - Vzdyt nemusite jejich sluzby vyuzivat. Stejne jako si...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 3. 2011 8:33

    Lenin POWER!

    Vzdyt nemusite jejich sluzby vyuzivat. Stejne jako si nemusite kupovat nemovitost pres realitni kancelar. Pro nektere lidi je tohle dobra nabidka protoze dostanou moznost si koupit v aukci domenu, kterou by jinak tezko schaneli.

    CZNICu jde spis o to ze chytat expirovane domeny mohou podle nich jen ty spravne firmy ci lidi, kterym prihrajou neoficialne ty data. Ve vetsine statu jsou seznamy domen co jdou do dropu volne k dispozici a nikomu to nevadi. Vsichni maji stejnou moznost si expirovanou domenu chytnout. Verisign navic dava i kompletni export registru /pravda jen 1x tydne, pokud si nepriplatite/.

    Ceska specialita je ta, ze obchodnikum se misto aby se podporili tak se jim hazi vsemozne klacky pod nohy aby nahodou neco nevydelali. Prazska burza je to samy, debilnejsi podminky tezko najdete pak se divte ze lidi radsi jedou NYSE, LSE a TSE. Pak si muze prazska burza knourat ze se ji obchody moc nehejbou. Capital Partners dostala pokutu za:
    ;;
    Firma se podle ČNB navíc provinila takzvaným nadměrným obchodováním, tedy uskutečňováním obchodů v takové frekvenci, která maximalizovala její příjem z poplatků za realizaci obchodů a současně neúměrně zvyšovala náklady zákazníků.
    ;;
    To je naprosto normalni chovani brokera, ze chce maximalizovat svuj zisk.