Hlavní navigace

Názor k článku AMD Opteron - 64bitový procesor nové generace od nautilus - Egh, ja myslel, ze tzv. pocitacovi experti vi...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 4. 2003 19:32

    nautilus (neregistrovaný)

    Egh, ja myslel, ze tzv. pocitacovi experti vi na co je google, ale no, tak nic no...
    Komentar a odkaz primo na jeden test RH (samozrejme se smp kernelem) vs. Windows je na underground.cz , ale ten je ponekud starsiho data, ale u produktu, ktere se porad hojne pouzivaji (myslim RH 7.3 vs. NT 4.0, nebo podobne). Nejake testy jsou na sillicon.com a urcite jich mnoho najde i google, linux.org obsahuje neco o distribucich, tam by taky neco mohlo byt, ale jak rikam google, google, google, ...
    For Sandokan: Ja narozdil od tebe LDP2 cetl a pochybuji, ze mas na jakemkoliv kompu jakykoliv Unix, teda pokud ti ho tam nenainstaloval nejaky kamarad. O Starhillu jsem si po "rozhovoru s jednou osobou od vas zacal myslet jeste horsi veci nez driv.
    Zajimalo by me kolik je tobe, podle projevu bych te tipl, tak na 7 :-)
    ad bludy: ty rozhodne nesirim, jen konecne trochu reality... vsak se podivej sam
    RH je velmi komercni spolecnosti (ac se to nemusi na prvni pohled zdat), vetsina jeho klientu (kapitalove) aspon byla home.
    SuSE dela reseni a produkty, ktere si vyvojari Rh nepredstavuji ani v tech nejhorsich ani nejlepsich snech, tyhle spolecnosti se opravdu zameruji prece jen kazda na neco trochu jineho.