Hlavní navigace

Názor k článku Android překonal Windows, je nejpoužívanějším systémem světa od NULL - K tomu WLS, vzhledem k tomu, že se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 4. 2017 17:00

    NULL (neregistrovaný)

    K tomu WLS, vzhledem k tomu, že se pořád tvrdí, že má linuxový desktop 1% desktopů a vzhledem k tomu, že MS musel připravit WLS, tak to tak zanedbatelné číslo instalací asi nebude. Kolk je na Azure účtů s lin. servery? Minimálně tolik bude těch desktopů + obrovské číslo z firem, které mají vlastní lin. servery a k tomu všude Widle 7/10 + různí kutilové nespecifikovaného druhu, jenom já mám WLS doma i v práci. Pravda doma pokd nemusím, Widle do ruk neberu ;-)

    Proč by němělo "smysl srovnávat počet instalací desktopových Windows s počtem telefonů, televizí, nebo třeba kávovarů"? Záleží co tě zajímá. Kdyby v tomto aspoň z 15% dominoval Windows mobile / W10 embed nebo jak se ten bazmek jmenoval, tak je to do statistik z MS započítáno pravidelně i s těmi kdo to aspoň jednou vyslovili. Třeba Android v TV, ze kterého někdo leze na VOYO není OS? A co když ten často ani Widle nezapne a leze zrovna z TV na TV, nebo na té TV takto tráví víc času nez na desktopu? Není to pak jeho hlavní OS?
    Možná by ses divil, ale spousta lidí stráví víc času v kuchyni (ledničky, kávovary a kde co vychytralého) třeba při vaření a sledováním seriálu z tabletu s Androidem/iOS . . .