Hlavní navigace

Názor k článku Android překonal Windows, je nejpoužívanějším systémem světa od NULL - WSL: Leali, Laeli, kdyby jsi nevysekával z kontextu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 4. 2017 18:23

    NULL (neregistrovaný)

    WSL: Leali, Laeli, kdyby jsi nevysekával z kontextu ty tvoje Ad, Ad, Ad . .. . tak by jsi pochopil, že když je někdo uživatel Windows a má na Azure linuxový server, tak asi bude na těch svých Widlích používat WSL, tzn. v kontextu předchozí poznámky, že by se mohli také počítat k tomu 1% linuxových desktopů. A nejen oni.

    "doporučuji dát důraz na to "jenom já" :)."

    A tuna vývojářů úplně stejně. Každopádně je tam pořád to "jenom" a "já". Jinak nepochybuji že MS nasadil na Azure linuxové servery a do Widlí WSL protože Windows server táhne a na linux a linuxové servy všichni kašlou. Uvědom si, kde tohle vykládáš. Tady nejsi na první schůzce s podnikovým markeťákem ;-)

    " Ke srovnání zastoupení OS v kategorii desktop/server/ta­blet/whatever je to k ničemu, na tom se shodneme."

    Tak opět záleží na tom co ti má statistika říct, ale já jenom jaksi mezi řádky narážel na to, že se zdroje pro statistiku často vybírají hlavně podle toho co se zrovna hodí a že to takhle rády často dělají určité skupiny firem.

    "Mimochodem používat zařízení s Androidem je většinou bezpečnostní sebevražda"

    No, jak se to vezme. Pro BFU a vlastně pro většinu lidí, je to stejná kombinace jako na Widlích => OS + Antivir a doufat. V tom se od Widlí neliší.Ale aspoň po BFU nikdo nechce peníze za to že je šmíruje, otravuje a něco pořád piz.í. Nenechme ale stranou, že na Androidech zase často chybí jakákoliv aktualizace . . . Přesto ho vidím radši než logo Windows. Ale je v tom pravda i cosi osbního . . .