Hlavní navigace

Názor k článku Balíčkovací systém distribuce Debian GNU/Linux: volby "source" a "build-dep" od wizard - Mozna jste si to az dodnes neuvedomovali, ale...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 7. 2003 18:54

    wizard (neregistrovaný)

    Mozna jste si to az dodnes neuvedomovali, ale spirala je mnohem mystictejsi, nez jakysi cerveny kloubouk. Odhledneme-li od zjevne neprakticnosti (napr. na pohreb je vylozene nevhodny, snadno se take rozsedne), lze cerveny klobouk kvalifikovat jako silne modni zalezitost.
    Naproti tomu spiralu (at jiz jako symbol nabozenske povahy, nebo ve tvaru labyrintu - symbolu lidskeho zivota coby vecneho hledani) nachazime uz u nejstarsich nam znamych (ba i neznamych) kultur a civilizaci. Jako privesek na krku (tzv. talisman) dobre poslouzi jako duchovni ochrana (coz je v dnesni dobe vice nez nutnosti).
    Spirala se konecne snadno stane (na rozdil od cerveneho klobouku - co si budem nalhavat, vetsina lidi v nem stejne bude vypadat jako magor) i vasi cestou ke spolecenskemu uspechu a uznani - nosena jako talisman, ktery tu a tam vyskoci ze zanadri, nebo je naopak nosen zcela na odiv, vzbudi jiste zaslouzenou pozornost vaseho nic netusiciho okoli. (Nemluve o dobre stylizovane spirale na svalnate pazi cackeho borce, ktera take zcela urcite ucini damske protejsky mnohem naklonnejsi a tak nejak povolnejsi.)
    Udelejte pro sebe a sve pratele neco jeste dnes. Necekejte na zitrek, necekjte na prilezitost (ta stejne sama neprijde). Vyhodte cerveny klobouk, dejte alou vsemu, co vas svazuje. Za skutecne kvalitni cerveny klobouk jste jiste zaplatili nemaly peniz, o jehoz navratnosti vsak nejste zcela presvedceni (co bude zitra, nerku-li za mesic, rok???). Za spiralu (kterou zvladne namalovat i dite v materske skolce) neplatite nic. Naopak ziskate pocit, ze vas zivot se jednou provzdy od zakladu zmenil...