Hlavní navigace

Názor k článku Bookeen Odyssey: solidní čtečka s drobnými muškami od nasson - Bohuzel srovnavat nemohu. V ruce jsem mel jen...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 7. 2012 8:54

    nasson (neregistrovaný)

    Bohuzel srovnavat nemohu. V ruce jsem mel jen PocketBook 622 a Kindle (nerootnuteho a tedy nesrovnatelne horsiho). Klady jsem ti psal vyse. Doplnim jen, ze zvetseni textu je hodne plynule (o jednotky procent), posun taktez (o 1 pismenko napr.). Perfektne zvlada dva sloupce, to si musim vynachvalit. I kdyz nepouzijes zabudovanou funkci 2 sloupce, tak pri rucnim zvetseni Te pak ctecka automaticky na konci stranky posle na zacatek dalsiho sloupce (neocenitelne). Bohuzel jakmile nechas orezat okraje, ctecka odmita zvetsit text, apod. Zkratka bud orezat, nebo radsi rucne zvetsit, ale kombinovat nelze.
    Prace s poznamkami v ramci ctecky ujde (zvyraznit text, pak lze k tomu dopsat sve poznamky, kreslit primo do pdf, apod.). Ale netusim, jak je pak exportovat do PC:(.
    Zvlada taky "multitasking". Dvema kliky se lze prepinat mezi otevrenymi knihami.
    Zbyle funkce - mluvene cteni textu cteckou, slovniky, internet apod. moc nepouzivam, tak nvm, co bych k tomu napsal. Snad jen, ze mluvene cteni se mi zda pekne a plynule, internet je pouzitelny, i kdyz spise nouzove.