Hlavní navigace

Názor k článku Botnet proskenoval celý internet: používá se jen třetina IPv4 adres od KapitanRUM - To nevím, tvůj příspěvek (nebudu vykat někomu kdo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 3. 2013 17:08

    KapitanRUM (neregistrovaný)

    To nevím, tvůj příspěvek (nebudu vykat někomu kdo se vyjadřuje jako primitiv) začal hromadou žvástů a zbytek jsem nedočetl, proto opravdu nevím, co tam stálo.

    Samozřejmě vím, že u IPv4 problém existuje, jsou to různé NAT za NATem šílenosti. Optimum by bylo 1 domácnost 1-2 veřejné IP s tím, že naprostá většina lidí víc skutečně nepotřebuje a když potřebuje, prostě si přesměruje porty alias port redirection. Tato situace tu skutečně není, IP adresy jsou promrhané. Firma by pak mohla dostat v základu 1,2,4,16 veřejných IP s tím, že to je naprosté maximum, kolik standardní malé firmy používají.

    Nicméně IPv6 je řešení ve stylu "problém s plýtváním vyřešíme tím, že budeme moct plýtvat ještě víc".

    Tobě to nevysvětlím, je to jako bych členovi Muslimského Bratrstva chtěl poradit výhody Budhismu nebo Náckovi chtěl povídat o krásách Afriky. Podle mého názoru jsi prostě fanatik zcela nepřístupný jakékoliv diskuzi. Tedy člověk, na kterého je zbytečné vůbec mluvit nebo se snažit aby se podíval na věc i z druhé strany. Howg.