Hlavní navigace

Názor k článku BranchScope je nový útok postranním kanálem na procesory Intel od Ivan Nový - Nový Zákon to upřesňuje: On nás vysvobodil z vlády...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 3. 2018 14:36

    Ivan Nový (neregistrovaný)

    Nový Zákon to upřesňuje:

    On nás vysvobodil z vlády temnoty a přenesl do království svého milovaného Syna,
    14. v němž máme skrze jeho krev vykoupení, totiž odpuštění hříchů.
    15. On je obraz neviditelného Boha, prvorozený všeho stvoření.
    16. Jím bylo stvořeno všechno, co je na nebi i na zemi, věci viditelné i neviditelné, jak trůny, tak panství, jak vlády, tak mocnosti - všechno je stvořeno skrze něj a pro něj.

    Kopie Bible z před 2000. let a dnešní se neliší. Je to nejpřesněji kopírovaný text v lidské historii.

    A ta událost, která se stala před 2000 roky, kterou budeme slavit v Pondělí, byla takovým šokem pro tehdejší civilizaci, že svědectví o ní se dochovalo dodnes. A v té době největší vědci se ji snažili vyvrátit a hledali pro to důkazy, to se jim však nepodařilo a proto sami v ní uvěřili. Jako apoštol Pavel. Tehdejší vědec a vzdělanec.

    Jak si představujete, že by měly stopy o takové události vypadat jinak, než vypadají v podobě Nového Zákona? Proč by si někdo něco takového vymýšlel, a jak by bylo možné, aby to tehdejší veřejnost přijala tak masově, že se to dochovalo až dodnes, kdyby to nemělo reálný základ.

    Dnešní mediální módy upadají v zapomnění po pár letech, protože jejich základem je vůle mediálních manipulátorů a ne realita. A tak to bylo i v minulosti. Co se dnes traduje třeba o vpádu Tatarů na naše území? Štramberské uši? A jak dlouho ještě tato tradice vydrží. 2000 let asi ne. Tak asi chápete, jaký to byl šok pro tehdejší civilizaci, že stopa po tom zůstala patrná až dodnes. Navíc to přineslo takový pohled na svět, který vytvořil novou civilizaci, která přeskočila práh a dostala se do technologické fáze.

    To co popisujete není důkazem evoluce, jen výmysly marxistů z doby před 180 lety. To už jsme v popisné a experimentální tvrdé vědě trochu dále, že.