Hlavní navigace

Názor k článku Čechům není výměna slova master v Gitu srozumitelná, říká Petr ‚Pasky‘ Baudiš od - - - @ Miroslav Šilhavý "Argumenty v číslech hledali i dva...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 6. 2020 12:02

    - - (neregistrovaný)

    @ Miroslav Šilhavý

    "Argumenty v číslech hledali i dva největší diktátoři dvacátého století. Neumím pochopit, proč technicky nadaní lidé (zde) redukují člověka jen na číslo ve statistikách."

    Ano, to je dobrá otázka - proč za čísly a technikáliemi někdo vidí člověka?

    "My tu řešíme především to, že se to dotýká lidí z otrokářské epochy USA, která oficiálně skončila před "pár" lety a jejíž důsledky jsou zatím živé."

    Ano a místo toho, aby nad tím mávli rukou a byli stejnými američany jako každý, tak přichází další dekáda patlání se v historii otroctví. Američané bojovali, vyhráli, otroctví bylo zrušeno a měli by to slavit jako vítězství a ne se neustále vracet k historii a dělat z toho dnes ještě větší utrpení, než to bylo tehdy. Za pravdu mi dává, že takový problém to začal být už teď, při Velké levicové kulturní revoluci.
    A to je i ten problém s tím. Proč to pán tehdy tak pojmenoval, zlý úmysl? Ne, nikdo nehrál na tuto notu a tak to nikomu nevadilo, nikdo to tak nebral ...