Hlavní navigace

Názor k článku Čechům není výměna slova master v Gitu srozumitelná, říká Petr ‚Pasky‘ Baudiš od Humanoid č. 1264054 - poruchový - Nejste vy tak trošku demagog? Předřečník jasně píše,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 6. 2020 21:14

    Humanoid č. 1264054 - poruchový

    Nejste vy tak trošku demagog? Předřečník jasně píše, že přejmenováním blacklistu, a vůbec veškerým tím hloupým děním, se vytváří společeské rasové pnutí, protože se normálnímu slovu přidává ex-post rasistický význam a dělá se z něj indexové slovo, což je jen další polínko k jitření něčeho, co minimálně v IT světě spalo spánkem věčným, načež bude následovat aktivistická smršť lidí jako je Shaun King, který považuje za správné doslova ZNIČIT všechno a všechny, kteří nejsou (jemu) po vůli, což není polínko, ale cisternový vlak do ohně, a vy píšete něco o tom, že pro vás je to uzavřená věc? Svět není jen p. Šilhavý a jeho počítač, dokonce ani p. Šilhavý a jeho sociální bublina.

    Jinak - to, že jinak barevné postavy je žádoucí namlouvat stejně barevnými lidmi, že je nežádoucí, aby bílý kuchař prezentoval vaření asijského jídla, že je klasická hudba rasistická ze své historické podstaty, že běloch s indiánskou čelenkou je rasistické zesměšňování, že černocha má ošetřovat pouze černošský doktor atd., to nejsou zřejmé segregační faktory? Tyhle tuny hnusu se vylily z myšlenkového centra BLM. A bude hůř.