Hlavní navigace

Názor k článku Chyby v prohlížečích: některé přetrvávají celé roky od Filip Jirsák - Když jsou v článku vyjmenované verze Firefoxu, ve...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 3. 2015 8:46

    Filip Jirsák

    Když jsou v článku vyjmenované verze Firefoxu, ve kterých chyba je, znamená to, že autor ověřil, že v ostatních verzích (i starších) ta chyba není? Pokud by to tak bylo a chyby byly ve Firefoxu opravovány a pak se tam zase vracely, je to podle mne mnohem větší průšvih, než u MSIE. Chápu, že v kódu je nějaká chyba dlouho, protože ten kód jednou někdo napsal, má se za to, že je správně, takže už se po letech znovu neprověřuje. Ale to, že nějaká chyba zmizí a znovu se objeví, by znamenalo, že někdo vytvoří nový kód nebo vrátí starý s chybou, o které se už vědělo.

    A v případě Chrome je to tak, že autor ověřil, že daná chyba ve starších verzích Chrome není? Z článku to totiž vyznívá tak, že to autor u starších verzí zjistit nedokázal, takže prohlásil, že Chrome je lepší než MSIE, protože u Chrome o chybách ve starších verzích nevíme, zatímco Microsoft je přizná (protože musí, protože se ty starší verze používají).