Hlavní navigace

Názor k článku Co přinesl nový Root - statistiky od AHA - Díky za nápady. K opakování - od té...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2005 15:46

    AHA
    Díky za nápady. K opakování - od té doby, co byla vynalezena Bugzilla, není potřeba opakovat, stačí se ujistit, že daný problém je zaznamenaný.

    1) Neregistrovaní mají známku 3. Pokud chcete takto hodnocené články zobrazovat, přenastavte si v profilu hranici zobrazení na 3. Nejsem si jistý, zda nový příspěvěk reg. uživatele musí být vždy kvality pět - je možné, že jako výchozi dědí kvalitu svého autora. Je možné ověřit postupným snižováním hladiny zobrazovaných názorů u vlastního, ještě nehodnoceného názoru.
    Ale návrh zadán jako bug 16761.

    2) Přijde mi to nespravedlivé k neregistrovaným =) Registrovaný uživatel s ukrutně nízkou váhou by je mohl snadno posílat ke dnu nebo naopak vytahovat na světlo ošklivé zombie.
    Návrh zadán jako bug 16762.

    3) Problém webových aplikací - téma alá unikátnost obsahu na různých URL, přítomnost cookie z jedné stránky ve všech oknech prohlížečů, atd. Kompromisem možná řešitelné, znamenalo by to pravděpodobně zvýšení objemu stránek názorů. Bug 16764.

    4) IMHO je to správně. Pokud si přejete ukázat jen kvalitní, tak jen kvalitní zobrazíme. Spíše je problémem 5 a jeho řešení vyřeší uspokojivě i tento. Nicmene bug 15674, odkaz na predchudce by to resil take. Kolega navrhoval v bug 15651 odkryti JavaScriptem, ale znamenalo by to posílat ve stránce všechen obsah. Alternativním řešením by bylo kouzlení s XMLHttpRequestem, JS a DOMem. V každém případě už dnes je i sbalený názor odkazován.

    5) Postihuje bug 4746.